Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Απριλίου 2011

Επιθυμία παραμονής από Μόλναρ-Μλαντέ!

Το «πράσινο» δίδυμο εκ Σερβίας, Μπριζίτκα Μόλναρ (φωτό) και Γέλενα Μλαντένοβιτς αποχαιρέτησαν τις συμπαίκτριές του αφού την Τετάρτη το πρωί αναχωρούν για την πατρίδα τους με την... ευχή να ξαναγυρίσουν στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Οι υποχρεώσεις τελείωσαν και οι ξένες του Παναθηναϊκού πιο... γρήγορα από κάθε άλλη σεζόν αναχωρούν για τις πατρίδες τους να δουν τις οικογένειες τους και παράλληλα ο Σύλλογος να κάνει ένα πρώτο αρχικό ξεκαθάρισμα.

«Μόνο στον ΠΑΟ»

Η Γέλενα Μλαντένοβιτς, αφού αποχαιρέτησε τις συμπαίκτριες και τη διοίκηση, ξεκαθάρισε ότι αν όλα πάνε καλά θα ήθελε να μείνει στον Παναθηναϊκό. Το «όλα πάνε καλά» μεταφράζεται φυσικά στο αν όλα είναι... οικονομικά καλά, κάτι που δεν ξέρει κανείς. Πάντως, η Σέρβα διαγώνιος κατά την αποχώρησή της από το Baraonda την Τρίτη το βράδυ έδειξε να κατάλαβε τι εστί Παναθηναϊκός στο γυναικείο βόλεϊ: «Θέλω να μείνω, αν είναι όλα καλά. Αν μείνω στην Ελλάδα, θέλω να αγωνιστώ μόνο στον ΠΑΟ».

«Μπίκι» αμίλητη

Η μικροσκοπική Μπιζίτκα Μόλναρ, «χάθηκε» στις αγκαλιές με μεγάλο χαμόγελο αλλά χωρίς να αποκαλύψει τη... συνέχεια. Η Σέρβα ακραία με το... μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Α1 είναι αναμφίβολα «στολίδι» όχι μόνο για τον Παναθηνναϊκό αλλά και για το ελληνικό βόλεϊ. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν αυτός που δυο χρονιές πλήρωσε το συμβόλαιο της αθλήτριας και για τρίτη χρονιά είναι σχεδόν αδύνατο να μείνει μια παίκτρια που στοιχίζει όσο 4 μικρά συμβόλαια! Ωστόσο, η «Μπίκι» έχει δεθεί μεν με τον ΠΑΟ (δίνει προτεραιότητα), ο άντρας της που φέτος αγωνίστηκε στην Κηφισιά «ψάχνεται» για ομάδα στη χώρα μας αλλά και η... ΑΕΚ μετά το Κύπελλο θα την «μαρκάρει» στενά. Αυτονόητο επίσης είναι ότι η Μόλναρ βρίσκεται ήδη στα πλάνα ευρωπαϊκών ομάδων αλλά και της Τουρκία, όπως ακριβώς και πέρυσι.
theplayer.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση