Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Απριλίου 2011

Για ΠΛΑΚΑ!







Αγαπητοί φίλοι του Newspao, γεια σας! Το ντέρμπι(έτσι το λέγανε παλιά) με τον γαυράκο πλησιάζει και ο Παναθηναϊκός πάει με ψυχολογία (μελλοντικού) ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ να αλώσει -για μια ακόμα φορά- το εξοχικό του.

Αυτό που θέλω να γράψω σήμερα, είναι πως ο Παναθηναϊκός αν πάρει έστω λίγο στα σοβαρά το παιχνίδι, θα κάνει περίπατο, όπως την περίοδο 2007-2008. Δεν λέω πως ο Ολυμπιακός, έχει την ίδια ομάδα αλλά ο Παναθηναϊκός στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, και να έπαιζε κι άλλο ένα παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, μέσα ή έξω, θα το έπαιρνε κι αυτό.  

Με δεδομένη και την κατάσταση που βρίσκεται και ο Ολυμπιακός την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ο Παναθηναϊκός αν πάρει στα σοβαρά το ματς, χωρίς καμία υπερβολή, θα πάρει την νίκη για ΠΛΑΚΑ! Τονίζω το "αν πάρει το ματς στα σοβαρά", επειδή διάβασα πρόσφατα, ότι ο Ομπράντοβιτς δεν θέλει να κυνηγήσει πολύ το ματς, γιατί θέλει να αποφύγει τραυματισμούς λόγω final 4 επειδή (κακά τα ψέματα), ό,τι και να τερματίσουμε στην κανονική περίοδο, στα play-off, εμείς πάλι θα είμαστε οι πρωταθλητές.

Δεν έχω καμία αντίρρηση και είμαι σίγουρος πως εμείς θα είμαστε οι και πάλι οι πρωταθλητές, αλλά θέλω (επειδή είμαι φανατικός παναθηναϊκός), να νικήσουμε για άλλη μια φορά τους απόγονους και ειδικά μέσα στο εξοχικό μας.

Εγώ, για να κλείσω, αυτό που θέλω να πω είναι πως αν είμαστε σοβαροί και κυνηγήσουμε το παιχνίδι, θα το πάρουμε και με διαφορά μεγάλη και επίσης, να προειδοποιήσω τους φίλους του "τριφυλλιού" να μην παραξενευτούν καθόλου εάν ο νικητής είναι ο γαύρος. Απλά να ξέρει ότι εμείς δεν παλέψαμε. Όχι ότι μας νίκησε με τις ικανότητες του. Αν και εδώ που τα λέμε, δεν έχω τον μέγα Ζοτς να αφήνει τα ματς με τον γαύρο στην τύχη τους, αν και σε περίπτωση που το κάνει το καταλαβαίνω απόλυτα με τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα τα τελευταία 2 με 3 χρόνια.

Όπως και να 'χει, καλή επιτυχία στην Πανάθα μας, να σαρώσει για μια ακόμη φορά μέσα στο ΣΕΦ.
  
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση