Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Απριλίου 2011

Καλοί παίκτες οι "δανεικοί"‏

Μάτος, Γκάμπριελ, Μπιάρσμιρ είναι στο δρόμο της επιστροφής για την Παιανία. Μπορεί στους περισσότερους οπαδούς οι παραπάνω επιστροφές να δείχνουν.ξαναζεσταμένο φαγητό, αλλά μιλάμε για ποδοσφαιριστές ποιότητας που είναι σε θέση να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες.



Ας μην ξεχνάμε ότι τον Μάτος τον ήθελε σαν τρελός το 2008 ο Ζεσουάλδο στην Πόρτο. Μπορεί ο Σουηδός στόπερ να μην έκανε πολλά πράγματα στη Ρόζενμποργκ, αλλά οι λάτιν χαφ έκαναν τους οπαδούς των ομάδων τους να τους λατρέψουν. Ξέρετε ποιο είναι το ωραίο; Πως σε αντίθεση με τους δανεικούς Βραζιλιάνους του Παναθηναϊκού που έκαναν θραύση στη πατρίδα τους με Γκρέμιο και Μποταφόγκο, οι αντίστοιχοι του Ολυμπιακού.πάτωσαν.



Ο Λεονάρντο μία έπαιζε και πέντε καθόταν στην Ιντερνασιονάλ, περνώντας εντελώς απαρατήρητος. Ο Ντιόγο στην αρχή της σεζόν πήγε στη Φλαμένγκο και μετά δόθηκε στη Σάντος, εκεί υπέστη υποτροπή σε παλιό του τραύμα σε σπόνδυλο της μέσης με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες, με αποτέλεσμα να χάσει το κόπα Λιμπερταδόρες και το πρωτάθλημα Παουλίστα. Εντελώς στην αφάνεια έπεσε ο Λουίς που οι γαυροφυλλάδες μας έγραφαν κάποτε ότι είναι κράμα Ριβάλντο-Ζιοβάνι και πως η Τσέλσι (!) έδινε 10.000.000 (!!!) για να τον αποκτήσει.



Πέρα από την πλάκα, πάντως, οι "δανεικοί" αν προσεχτούν μπορούν να κάνουν θραύση. Ξεχνάμε ότι ο Μάτος ήταν ο κορυφαίος μέσος του πρωταθλήματος το 2008; Ξεχνάμε τις παιχνιδάρες του Γκάμπριελ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά την υδραυλική ντρίπλα μέσα στο Μιλάνο που άφησε ξερούς Σάμουελ, Καμπιάσο, το 2009; Θεωρείται ή όχι στη πατρίδα του ο Μπιάρσμιρ ο νέος Μέλμπεργκ; Ακόμα και ο Σωτηράκης ο Λεοντίου που δόθηκε στην Ηλιούπολη ήταν φέτος ο κορυφαίος μέσος στη Β εθνική με 25 συμμετοχές και 2 γκολ. Αρα;