Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Απριλίου 2011

Περιμένει τις εξελίξεις ο Φερέιρα

Το απόγευμα της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της αφύπνισης των ποδοσφαιριστών του. Ωστόσο, το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις (ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος) και ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να τους τα... ψάλει για μια ακόμα φορά με αφορμή τη νέα κακή τους εμφάνιση (απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης).

Οι παίκτες, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», φαίνεται να έχουν χάσει το κίνητρο τους και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει να αλλάξει αυτή την κατάσταση. Άλλωστε υπάρχουν μπροστά τα πλέι οφ και ο στόχος της εξόδου στο Champions League.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα, ο έμπειρος προπονητής εξέφραζε συνεχώς την πίστη του για τον Παναθηναϊκό και παραμένει ακόμα αισιόδοξος. Ωστόσο βλέπει να μην υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση με αποτέλεσμα τις τελευταίες ημέρες να είναι σκασμένος στην κυριολεξία.

Τόσο με τους ποδοσφαιριστές του όσο και βέβαια και με την κατάσταση που επικρατεί σε διοικητικό επίπεδο και που προσκαλεί εν μέρει και αναταραχή στο αγωνιστικό τμήμα. Και περιμένει και αυτός με τη σειρά του τις όποιες εξελίξεις στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο.

Άλλωστε και το δικό του μέλλον στους «πράσινους» είναι... στον αέρα. Το δεδομένο μέχρι στιγμής είναι πάντως πως υπάρχει επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και ιθυνόντων της ομάδας για συνέχιση της συνεργασίας τους. Ωστόσο, ο Φερέιρα θέτει και κάποιες προϋποθέσεις.

Και αυτό που θέλει είναι να τεθεί σε ισχύ όσο το δυνατόν πιο σύντομα ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, έτσι ώστε να ξεκινήσει και αυτός με τη μεριά τις απαραίτητες κινήσεις. Άλλωστε, αν παραμείνει στο «τιμόνι» της ομάδας δεν αποκλείεται να λάβει και χρέη τεχνικού διευθυντή.
sportnet.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση