Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Απριλίου 2011

«Πλακώνονται» για τον Σισέ

Στην πλάτη του Τζιμπρίλ Σισέ είναι πιθανό ότι θα παιχτεί όλο το «παιχνίδι» του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού και αυτό φάνηκε και στη συνεδρίαση της Τρίτης (12/04), όταν οι εκπρόσωποι του Ανδρέα Βγενόπουλου (Μαυροκουκουλάκης, Λομβάρδου) και του Ζολώτα (Δομάζος) αρνήθηκαν να ψηφίσουν τα σχέδια των πωλήσεων -το ίδιο θα έκανε και ο Αντωνιάδης (εκπρόσωπος Πατέρα) αλλά δεν πρόλαβε καθώς διακόπηκε η ψηφοφορία-, ενώ οι εκπρόσωποι του Βαρδινογιάννη ψήφισαν υπέρ (Σαμαράς, Μήτσου, Πανθερουδάκης) προτού ρίξει λευκό ο μεγαλομέτοχος και «παγώσει» τη διαδικασία.

Το μπλόκο, όπως προέκυψε από την πρόταση Μαυροκουκουλάκη για διαχωρισμό των προτάσεων για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και για τα σχέδια πωλήσεων, δεν σημαίνει ότι βάζει στο συρτάρι τα... πωλητήρια, καθώς το θέμα θα επανέλθει στο επόμενο Δ.Σ., όταν θα έχουν γίνει γνωστά τα χρήματα που θα έχουν μπει στον ειδικό λογαριασμό.

Ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι και πάλι αυτή η πρόταση δεν θα είναι εύκολο να περάσει, καθώς εκτός από τις αρνητικές ψήφους των Μαυροκουκουλάκη, Λομβάρδου, Δομάζου και Αντωνιάδη, είναι άγνωστο αν θα ψηφίσουν υπέρ των πωλήσεων ακόμα πέντε μέλη του Δ.Σ. Ο Αδαμάντιος και ο Λεωνίδας Πολέμης, ο Γιώργος Νίκας, αλλά και ο Θανάσης με τον Παύλο Γιαννακόπουλο! Αλλωστε, οι δύο τελευταίοι παραδοσιακά είναι κατά των πωλήσεων των πρωτοκλασάτων.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει και η σκέψη για μείωση αποδοχών του Γάλλου (40%), προκειμένου να συμβάλει και αυτός στο ψαλίδισμα του μπάτζετ, χωρίς να χρειαστεί να πωληθεί.
(Exedra)

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση