Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Απριλίου 2011

Οι (α)μέτοχοι τον... στέλνουν αδιάβαστο

Στον Παναθηναϊκό σχεδόν κανείς δεν ασχολείται με όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Οπου εν ολίγοις έχει χαθεί η μπάλα. 

Ο Φερέιρα είναι απελπιστικά μόνος στα αποδυτήρια και σε κάθε περίπτωση δείχνει αδύναμος να διαχειριστεί την κατάσταση, όπως αυτή άρχισε να διαμορφώνεται μετά το ντέρμπι στο Φάληρο. Η είσοδος των παικτών στη νοοτροπία των οπαδών «για εμάς το πρωτάθλημα τελείωσε στο Καραϊσκάκη», είναι ό,τι πιο ασφαλές σε άλλοθι για όσα ακολούθησαν. Και όσα μπορεί να ακολουθήσουν στα πλέι οφ.

Δυστυχώς για τους Πράσινους, η κατάσταση χειροτερεύει εξαιτίας της στάσης των μετόχων-αμετόχων της ΠΑΕ. Υπάρχει σώφρων άνθρωπος ο οποίος να πιστεύει ότι ένας παίκτης μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος διαβάζοντας ή μαθαίνοντας ότι στο διοικητικό συμβούλιο σε όλα τα σενάρια για την επόμενη σεζόν συμπεριλαμβάνεται η πώληση πρωτοκλασάτων και οι περικοπές συμβολαίων; Εκτός και εάν πιστεύει κάποιος ότι οι ποδοσφαιριστές δεν ασχολούνται με τα όσα συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο.

Πάει, λοιπόν, τώρα ο Παναθηναϊκός να παίξει στον Βόλο τη διαφορά του με τις υπόλοιπες ομάδες στα πλέι οφ. Η ψυχολογία που έφτιαξαν οι μέτοχοι-αμέτοχοι είναι η χειρότερη δυνατή. Ιδού γιατί. Η «μαυρίλα» για την επόμενη σεζόν, η σκέψη ότι κάποιοι θα κληθούν να συζητήσουν μείωση των αποδοχών τους, η βεβαιότητα ότι η οικονομική κατάσταση δεν θα είναι όπως ήταν έως τώρα είναι μερικά από τα στοιχεία που δημιουργούν σχεδόν την πεποίθηση ότι το Τριφύλλι βρίσκεται στην πλέον μειονεκτική θέση ενόψει των πλέι οφ.

Οχι ότι στην ΑΕΚ ή στον ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Η διαφορά είναι βέβαια ότι και η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι πιο «βαριά» και οι απαιτήσεις μεγαλύτερες και κανείς στο σύλλογο δεν είναι μαθημένος σε οικονομικές δυσκολίες.

Ασφαλώς κανενός εκ των μετόχων το αυτί δεν θα ιδρώσει για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Οσα χρήματα είναι να (μην) βάλουν, αυτά (δεν) θα βάλουν. Εδώ δεν συγκινούνται με την κατάπτωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Εδώ ο ένας ξεχνάει ότι είναι μεγαλομέτοχος και ο άλλος ότι είχε υποσχεθεί λαγούς με πετραχήλια. Την ομάδα θα σκεφτούν; Ηταν που ήταν στραβό το κλήμα μετά το ντέρμπι, το έφαγαν και οι γάιδαροι...
exedra.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση