Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Απριλίου 2011

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ


Ο Green Knight γράφει στο Newspao για το διοικητικό αδιέξοδο, αναλύει τα διοικητικά και... φωτογραφίζει το νέο πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Χαιρετώ όλους τους αναγνώστες. Είμαι λίγο πικραμένος από την ήττα στο μπάσκετ χθές αλλά κάτι μου λέει πως ο Ζοτς κάνει πλάκα στους πελάτες. Φαινόταν εξάλλου πως η ομάδα έπαιζε με σβηστές μηχανές και είχε το μυαλό της στο Final 4.Περιμένω πως και πως την 6η Μαίου για να σηκώσουμε άλλο ένα Ευρωπαϊκό.

Πάμε στα του ποδοσφαίρου τώρα. Το Δ.Σ έγινε λοιπόν, λύση πάλι δεν βρέθηκε για άλλη μια φορά, δυσοίωνο το μέλλον και καθόλου ενθαρρυντικά τα όσα ακούμε. Ξανά οι μέτοχοι ακόνισαν τα μαχαίρια τους και οι μπηχτές έδιναν και έπαιρναν. Το έχω ξαναγράψει, όπου λαλούν πολλά κοκόροι αργεί να ξημερώσει. Το απίστευτο που ακούσαμε είναι η πρόταση Τζίγγερ που ζητά από τους μετόχους να βάλουν όσα θέλουν, κάτι σαν έρανος δηλαδή. Βγάλατε και ταψί που περνούσε από τον καθένα μήπως; Είναι εξωφρενικά τα όσα συμβαίνουν, να γίνονται συναυλίες για τον ερασιτέχνη ώστε να σωθούν τα τμήματα,.Αν δεν μπαίνουν χοντρά λεφτά από ψηλά τα sms και οι συναυλίες δεν δίνουν μεγάλη βοήθεια. Να δω μήπως χρειαστεί και στην Παε να γίνει συναυλία ή μήπως χρειαστεί να βάλει λεφτά ο κόσμος για να πληρώσει τα…σπασμένα. Μιλάμε για ιστορίες Παναθηναϊκής παραφροσύνης, τα όσα έχουν διαδραματιστεί στα διοικητικά από την αρχή της πολυμετοχικής ιδέας μέχρι σήμερα θυμίζουν το Lost,συνεχείς εκπλήξεις, εναλλαγές και κανείς δεν ξέρει τι θα επακολουθήσει. Ο κόσμος πικράθηκε, διχάστηκε και πλέον περιμένει λύση σε ένα ορίζοντα που φαντάζει όλο και πιο σκοτεινός.Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν χρεοκοπόυμε,μην τα φουσκώνουμε τόσο πολύ τα πράγματα. Η καταστροφολογία στην Ελλάδα μας χαρακτηρίζει άλλωστε.

Στα αγωνιστικά σήμερα αντιμετωπίζουμε τον Βόλο, ελπίζω να μην παρουσιάσει πάλι η ομάδα το τραγικό πρόσωπο που έδειξε στους τελευταίους αγώνες. Πολλά ακούγονται για ξεπούλημα παιχτών και αποχωρήσεις. Δυστυχώς αν δεν καλυφθεί η ΑΜΚ τότε μόνη λύση φαντάζει κάτι τέτοιο. Κάποιοι παίχτες πρέπει να αποχωρήσουν από την ομάδα λόγω της μηδαμινής ή ελάχιστης προσφοράς τους. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χτίσιμο και όχι γκρέμισμα πάντως. Όσο για τον Σισέ, πιστεύω θα μείνει, ειδικά αν η ομάδα εξασφαλίσει την 2η θέση στα play off.

Ο Μάιος θα είναι ο μήνας των…σεναρίων. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω τις δικές μου προβλέψεις και τι πιστεύω πως θα γίνει ή βάση των όσων έχω μάθει δίνω πιθανότητες να γίνουν.

Κάποιοι βλέπουν ντου Βγεννόπουλου που θα πάρει την Παε μόνος του ή μαζί με πλούσιους επιχειρηματίες. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν αυτά ΑΛΛΑ με βάζει σε σκέψεις ότι τόσους μήνες είναι ο μόνος που δεν μιλάει.

Το άλλο που ακούγεται είναι πως ο Τζίγγερ έχει βρει ήδη κάποιον αγοραστή που δεν έχει εμπλακεί μέχρι τώρα και δεν έχει ακουστεί το όνομά του.

Τέλος αφού οι δυο οικογένειες(Βαρδινογιάννηδες-Γιαννακόπουλοι) φαίνεται να τα έχουν βρει τότε φαντάζει λογικό να συμφωνήσουν από κοινού για τον επόμενο πρόεδρο. Νομίζω δεν θέλει και πολύ φαντασία για το ποιο άτομο περιλαμβάνει η συμφωνία τους. Πριν

μήνες εξάλλου το είχα γράψει,ο επόμενος Πρόεδρος πιθανόν να φέρει το όνομα Γιανναόπουλος.Να σημειωθεί πως ο Τζίγγερ έχει δώσει το 25% των μετοχών του, σε ποιον όμως κανείς δεν ξέρει.

Η επόμενη εκπομπή μου με τους συνεργάτες που θα ναι Μεγάλη Τρίτη 22.00. Πληροφορίες στην σελίδα ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΑΚΙΟ THE PAGE στο Facebook.

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση