Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Απριλίου 2011

Κρίμα για τον...Τάσαρο!‏

Ο Πρασινοτόμαρος γράφει στο blog του στο Newspao για το... φάγωμα του Μητρόπουλου από τον Βαλβέρδε.



Σήμερα δεν θα σχολιάσουμε την ήττα στο ΣΕΦ. Σιγά τώρα μην αναφερθούμε σ' ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟ είχε στα χέρια του (με τον Διαμαντίδη έτοιμο να κάνει το +1 στα 15 δεύτερα πριν τη λήξη) κι ο Ζέλικο επέλεξε την παράταση, κυνηγώντας τη διαφορά.



Μπράβο στους άλλους για το 26-0 στη κανονική περίοδο (θα το κρεμάσουν και .λάβαρο στο ΣΕΦ, μήπως;) αλλά στα πλέι-οφ οι αγώνες θα έχουν άλλη εξέλιξη, το ξέρουμε, το ξέρουν (τυχαία δεν γέμισε το ΣΕΦ, χθες;) οπότε.πάμε γι άλλα. Αυτό που θα σχολιάσουμε σήμερα είναι η φυγή ενός καλού «φίλου», του Τάσου Μητρόπουλου από τα κοινά της ΠΑΕ ΟΣΦΠ.

«Φαγώθηκε» ο Τάσαρος (τα καραγκιοζιλίκια κι η ψευτομαγκιά του οποίου καθρεφτίζουν ΑΠΟΛΥΤΑ τα συστατικά του λιμανίσιου DNA) από τον Ερνέστο Βαλβέρδε που μαθημένος στην αθλητική κουλτούρα της Ισπανίας δεν μπορούσε να έχει δίπλα του ένα .νούμερο που σε κάθε ματς κάνει ότι μπορεί για να προκαλέσει τον κόσμο.



Τα καραγκιοζιλίκια του «Ράμπο» της φακής δεν περνάνε στην ΟΥΕΦΑ γι αυτό και ο Μαρινάκης θέλησε να τοποθετήσει στο πόστο του Μητρόπουλου τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Σεβαστή προσωπικότητα σε όλο τον κόσμο ο παλαίμαχος Σέρβος φορ, ίσως έχει τον τρόπο του να ζητά από τους επόμενους αντιπάλους των Πειραιωτών στο Τσάμπιονς Λιγκ μεγαλύτερη επιείκια, μιας και προμηνύονται δύσκολες βραδιές του χρόνου στο λιμάνι των στεναγμών. Εκεί βλέπετε δεν υπάρχουν ούτε Μπέοι, ούτε Λεμονήδες, ούτε Μποροβήλοι που κατεβάζουν τα βρακιά με το που βλέπουν ριγωτή φανέλα να πλησιάζει.Κρίμα, πάντως για τον Τάσο! Θα μας λείψει! Φαντάζεστε εικόνα με τον λεγάμενο να μπαίνει με το μαλλί-λασπωτήρα σε κανένα «Μπερναμπέου» ή «Ολντ Τράφορντ»; Εικόνα αξεπέραστη

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση