Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Απριλίου 2011

Οι τρεις υποψήφιοι

Από τον Φεβρουάριο έως τώρα ο Δημήτρης Γόντικας έχει μιλήσει είτε τηλεφωνικά είτε πρόσωπο με πρόσωπο με αρκετούς υποψήφιους να αναλάβουν το πόστο του τεχνικού διευθυντή ή ακόμα και του αρχισκάουτ, αφού το πλάνο για τη δομή του ποδοσφαιρικού τμήματος ουσιαστικά τώρα αποφασίστηκε.

Oι Πράσινοι θέλουν να προσλάβουν είτε έναν άνθρωπο ικανό να κάνει και τον τεχνικό διευθυντή και τον αρχισκάουτ και τον γενικό αρχηγό, είτε τρεις διαφορετικούς (ένας για κάθε θέση). Ο Γόντικας έχει φτάσει σε ένα επίπεδο που μπορεί να προχωρήσει σε συμφωνίες… αύριο το πρωί εφόσον λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις.

Μετά την άρνηση του Ακη Ζήκου και του Τάκη Φύσσα οι Πράσινοι στράφηκαν σε άλλες περιπτώσεις. Αυτή του Τζιανλούκα Νάνι, την οποία αποκαλύψαμε τη Μεγάλη Πέμπτη, την έχει προχωρήσει κανονικά ο Γόντικας. Με τον Νάνι το Τριφύλλι έχει κάνει συγκεκριμένη συζήτηση και πρόταση που υπό συνθήκες μπορεί να προχωρήσει. Στην Μπρέσια δεν πρόκειται να μείνει ο Ιταλός τεχνικός διευθυντής.

Μάλιστα, το Μεγάλο Σάββατο στην αναμέτρηση με τη Μίλαν οι οπαδοί της Μπρέσια αποδοκίμασαν έντονα τον Νάνι θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ομάδας.

Στο προσκήνιο επανήλθε η περίπτωση του Γιάσμινκο Βέλιτς. Με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού είχε γίνει κουβέντα προ διμήνου, αλλά δεν είχε προχωρήσει. Η σκέψη για τις αντιδράσεις που υπήρξαν εντός του πολυμετοχικού με την παράλληλη αποπομπή του είναι αποτέλεσαν την κύρια αιτία για να μπλοκάρουν οι συζητήσεις. Δεν αποκλείεται να γίνει επαναπροσέγγιση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει συζητήσεις με ακόμα μία περίπτωση. Πρόκειται για Ελληνα (υπενθυμίζουμε ότι Ζήκος, Φύσσας δεν δέχτηκαν, ενώ Βρύζας και Κόντης δεν μπήκαν ποτέ στη λίστα του Γόντικα), το όνομα του οποίου όμως κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Σε κάθε περίπτωση ο Γόντικας αναμένει το πράσινο φως από τα υψηλά κλιμάκια. Εφόσον δεν ξεκαθαριστεί το οικονομικό με το άνοιγμα του ειδικού λογαριασμού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου στις 9 Μαΐου, δεν γίνεται να προχωρήσει σε καμία συμφωνία. Στην πραγματικότητα ο προεδρεύων αντιπρόεδρος διατηρεί σε στάση αναμονής όσους έχουν περάσει από το γραφείου του ή έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.