Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Απριλίου 2011

Στέλνουν (και) Σολτάνι οι Αλγερινοί

Επειδή είναι γνωστό πλέον πως λεφτά δεν υπάρχουν, οι πράσινοι μάλλον θα κινηθούν στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού κυρίως για ελεύθερους και φθηνούς ποδοσφαιριστές.

Στην ελληνική αγορά υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να παίξουν στον Παναθηναϊκό, οπότε οι πράσινοι κοιτάζουν και την εγχώρια αγορά.

Ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό είναι και ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή Καρίμ Σολτάνι, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δύσκολα θα συνεχίσει στον Γηραιό.

Μάλιστα δημοσιεύματα από την Αλγερία κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ των πράσινων και του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, όμως οι όποιες εξελίξεις θα γίνουν μετά το Δ.Σ. της ΠΑΕ στις αρχές Μαΐου.

Η πλάκα του "Κάρα"

Ο Γιώργος Καραγκούνης όπως ήταν φυσικό βρέθηκε στη συναυλία του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού την Παρασκευή το βράδυ, αφού είναι γνωστός για τα Παναθηναϊκά του αισθήματα.

Η πλάκα είναι πως όταν του ζητήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί με τα κορίτσια του βόλεϊ, ο 34χρονος άσος ένιωσε κάπως... μειονεκτικά και είπε χαριτολογώντας: "Πω, Πω εσείς είστε πολύ ψηλές, πάω να φύγω από δίπλα σας", προκαλώντας το γέλιο όλων όσων ήταν κοντά.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσε και ο Λάμπρος Χούτος που είναι κολλητός με τον Γιώργο Καραγκούνη.

Πηγή: sport24.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση