Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Απριλίου 2011

«Περιμένω τηλεφώνημα από ΠΑΟ την επόμενη εβδομάδα»

Ειδοποίηση από τον Παναθηναϊκό περιμένει την επόμενη εβδομάδα ο μάνατζερ του Γκαμπριέλ, Μαρσέλο Σάντερ, για να επισκεφθεί την Ελλάδα και να συζητήσει με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού». 

Όπως ανέφερε στο sday.gr όμως, «η Γκρέμιο δεν έχει τα χρήματα για να αγοράσει τον Γκαμπριέλ».

«Ήμουν ένα μήνα πριν στην Αθήνα για να μιλήσω με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όμως δεν μου έδωσαν απάντηση για τις προθέσεις τους. Θα μου τηλεφωνήσουν την επόμενη εβδομάδα και θα έρθω εκ νέου στην Ελλάδα τότε ή μετά το Πάσχα»

Αναφορικά με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή δεν φαίνεται πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα για να γυρίσει στον Παναθηναϊκό, αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του:

«Στον Γκαμπριέλ αρέσει πολύ η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός».

Ρωτήσαμε τον Σάντερ για την είδηση που θέλει τον βραζιλιάνικο σύλλογο να σκοπεύει να ανανεώσει τον δανεισμό του δεξιού μπακ του τριφυλλιού, με τον συμπατριώτη του ατζέντη να αναφέρει ότι παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε αποφεύγει να τοποθετηθεί για το θέμα, δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να τον αγοράσει με κανονική μεταγραφή.

«Επισήμως η Γκρέμιο δεν έχει πάρει κάποια θέση, ωστόσο ο σύλλογος δεν έχει λεφτά να αγοράσει τον Γκαμπριέλ».

Οι διοικούντες τους «πράσινους» δύσκολα πάντως θα τον παραχωρήσουν και πάλι με μορφή δανεισμού στους «γκαούσος», και το πιθανότερο σενάριο κάνει λόγο για επιστροφή του Βραζιλιάνου. Ένα άλλο σενάριο ωστόσο κάνει λόγο για αποδέσμευση του Γκαμπριέλ από την ελληνική ομάδα, ώστε αυτή να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του. Μετά το Πάσχα ωστόσο φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το μέλλον του.

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση