Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Απριλίου 2011

Συνεχίζονται οι επιτυχίες!

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τη στήλη, αφού και οι 3 χθεσινές επιλογές μας επιβεβαιώθηκαν. Έτσι από τη Κυριακή έχουμε φτάσει αισίως το εκπληκτικό 19 στα 21!
http://www.ready4bet.gr/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=6&Itemid=59
Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα που μοιάζει εξαιρετικά ενδιαφέρον τόσο από τηλεοπτικής όσο και από στοιχηματικής άποψης. Έχουμε el classicο, μεγάλο ημιτελικό κυπέλλου Αγγλίας και πολλά παιχνίδια λουκούμια για ποντάρισμα.

ΜΑΛΑΓΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ 1
Αν και με παίχτη παραπάνω από νωρίς, η Μάλαγα δεν μπόρεσε να σκοράρει κόντρα στο κατενάτσιο της Λα Κορούνια. Έτσι το σημερινό παιχνίδι αποκτά χαρακτήρα τελικού για τους γηπεδούχους, αφού η νίκη είναι μονόδρομος. Η Μαγιόρκα είναι από τις λίγες αδιάφορες ομάδες του πρωταθλήματος, δεν έχει λόγο να κλειστεί και ο άσος είναι πιθανός.

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΟΞΦΟΡΝΤ 1
Η Ακρινγκτον χάρη στην πολύ δυνατή της έδρα, διεκδικεί είσοδο στα πλέι οφ ανόδου. Έχει φτάσει τις 8 συνεχόμενες νίκες και κόντρα σε μια σχετικά αδιάφορη ομάδα, έχει την ευκαιρία να επεκτείνει το σερί της.

ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ 2
Η Χάντερσφιλντ κυνηγά την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ και η καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, της επιτρέπει να αισιοδοξεί. Η Τσάρλτον είναι παντελώς αδιάφορη και το διπλό θα μπει στο παιχνίδι μου.

ΣΟΣΟ - ΚΑΕΝ 1
Η Σοσό δεν κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, αλλά ακόμα χρειάζεται κάποιες νίκες για να ξεφύγει οριστικά τον κίνδυνο. Η Καέν διατρέχει άμεσο κίνδυνο, οι γηπεδούχοι ωστόσο είναι πιο ποιοτικοί και ο άσος έχει αξία.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 2
Η Μάντσεστερ παρά το γεγονός ότι δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, κερδίζει κρίσιμα ματς και παραμένει εντός όλων των στόχων της. Η προσωπικότητα των Γκιγκς και Ρούνι δεν υπάρχει σε άλλες ομάδες και για το λόγο αυτό η Γιουνάιτεντ πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία. Σήμερα ο Ρούνι δε θα αγωνιστεί, αλλά έστω κι έτσι η ομάδα του Φέργκιουσον είναι το φαβορί κόντρα στη Σιτι. Η ομάδα του Μαντσίνι έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, εσωτερικά προβλήματα, ενώ σήμερα θα λείψει ο Τέβες.

ΛΙΛ- ΜΠΟΡΝΤΟ 1
Μετά την πειστική εμφάνιση της Λιλ κόντρα στη Μαρσείγ αναθεώρησα για το ποιος είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι αυτή την εποχή είναι η πιο φρέσκια ομάδα στο Σαμπιονά και παρά την απουσία του Ζερβίνιο, λογικά θα επικρατήσουν της παρηκμασμένης Μπορντό.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ 1
Η Βόλσφμπουργκ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και αν δεν κερδίσει σήμερα, γίνεται αυτομάτως από τα φαβορί για υποβιβασμό. Η Σαν Πάουλι ερχεται από 7 σερί ήττες και μοιάζει ο ιδανικός αντίπαλος για τους προπερσινους πρωταθλητές Γερμανίας.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ 1
Η Φενέρ έχει πάρει μπροστά και από τη στιμή που δεν έχει περιθώρια απώλειων, λογικά θα κερδίσει όλα τα ματς μέχρι το φινάλε. Οι φιλοξενούμενοι κυνηγούν την τέταρτη θέση, αλλά και να ηττηθούν σήμερα, πάλι παραμένουν εντός τροχιάς. Δυνατός ο άσος.

ΣΙΟΝ - ΖΥΡΙΧΗ 2
Η Ζυρίχη βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι και είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να απειλήσει τη Βασιλεία. Από την άλλη η Σιον κυνηγά την ευρωπαική έξοδο, αλλά με το μομέντουμ που έχουν οι φιλοξενούμενοι, δύσκολα θα καταφέρει κάτι καλό.

Υ.Γ. Eίμαι σίγουρος ότι ο Μουρίνιο θα βρει τρόπο να κερδίσει τη Μπάρτσα σ΄ένα από τα μεγάλα ματς που ακολουθούν. Για το σημερινό όμως πάω πάσο.

Μονά αποδεκτά:
Mάλαγα 1 (δυνατό bet)
Άκρινγκτον 1
Χάντερσφιλντ 2
Μάντσεστερ Γιουν. 2

Σε δυάδα: Σοσό 1, Ζυρίχη 2

Σε τριάδα: Φενέρ 1, Λιλ 1, Βόλφσμπουργκ 1

Καλές επιλογές!

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση