Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Απριλίου 2011

Ποιες περικοπές; Παναθηναϊκός είμαστε!


Τον τελευταίο καιρό τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για μείωση του μπάτζετ, περικοπές συμβολαίων, και άλλα τέτοια που δεν ταιριάζουν στον Παναθηναϊκό. Το τριφύλλι δεν είναι ούτε ΑΕΚ ούτε ΠΑΟΚ να ζητιανεύει. 
Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με τους περισσότερους τίτλους και αυτοί που δημιούργησαν την «μαύρη τρύπα» θα πρέπει να πληρώσουν. Είτε λέγεται Πατέρας, είτε λέγεται Βγενόπουλος, είτε λέγεται Βαρδινογιάννης. 
Αν πάνε τα πράγματα έτσι ο «χάρτινος» θα παίζει μόνος του και θα χαίρεται. Φυσικά οι καιροί είναι δύσκολοι και αν κάποιοι θέλουν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό από πλευράς παικτών μπορούν να κάνουν κάποια μείωση, αν όχι ας βρουν την λύση οι υπεύθυνοι και γρήγορα. Σε λαϊκή βάση δεν πιστεύω γιατί στην Ελλάδα δεν ευδοκίμησε ποτέ ούτε πρόκειται για πολλούς και διάφορους λόγους. Το καλύτερο παράδειγμα είναι η ερασιτεχνική.
 *Φήμες λένε πως υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που είναι χολωμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στους «πράσινους». Ένας από αυτούς είναι και ο Κώστας Κατσουράνης που δεν δέχεται μείωση αποδοχών στο 1,2 εκατ. ευρώ που λαμβάνει. Να «κλώτσαγε» άλλος ποδοσφαιριστής που έχει προσφέρει φέτος στην ομάδα να το καταλάβω. αλλά Κωστάκη εσύ δεν δικαιολόγησε. Ήδη ο Πατρινός ετοιμάζει βαλίτσες και δεν θα μου λείψει καθόλου.

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση