Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Απριλίου 2011

Μίλησε με Λέτο-Τζόρβα ο Γόντικας

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας μετέβη ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος είχε τετ-α-τετ με τους Αλέξανδρο Τζόρβα, Σεμπαστιάν Λέτο και άλλους ποδοσφαιριστές.

Φυσικά, το ενδιαφέρον στον Παναθηναϊκό περιστρέφεται γύρω από το μέλλον των Τζιμπρίλ Σισέ, Αλέξανδρο Τζόρβα, Σεμπαστιάν Λέτο, αλλά και άλλων ποδοσφαιριστών που για πολλούς θεωρούνται οι υπ' αριθμόν ένα άσοι του συλλόγου που με ενδεχόμενη πώλησή τους μπορούν οικονομικά να βοηθήσουν τον σύλλογο.

Γι' αυτό το λόγο ο Δημήτρης Γόντικας μίλησε κυρίως με τον Αργεντινό χαφ και τον πορτιέρο του συλλόγου, από τους οποίου περιμένει προτάσεις. Παράλληλα μίλησε και με άλλους ποδοσφαιριστές τους οποίους καθησύχασε

Τετ α τετ με Λέτο και Τζόρβα

Ο Λέτο δεν έκρυψε την ενόχλησή του από τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι προς πώληση και δεν υπήρχε σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ προς τον ίδιο απευθείας.

Η απάντηση του Γόντικα προς τον Αργεντινό ήταν η ακόλουθη: "Εσύ μην ασχολείσαι με ότι γράφεται στον Τύπο. Θα μιλάς απ' ευθείας με τη διοίκηση και θα μας ενημερώνεις για ότι προκύπτει. Όπως και εμείς ότι πρόκειται να γίνει, θα το πούμε πρώτα σε σένα και έπειτα στον Τύπο".

Εκτός από τον αριστερό χαφ, ο Γόντικας μίλησε και με τον Τζόρβα, ο οποίος τόνισε ότι θα ήθελε να πάει σε ομάδα του εξωτερικού σε περίπτωση που έρθει η ανάλογη πρόταση.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για τις όποιες εξελίξεις, ο ίδιος θα μελετήσει σοβαρά τις όποιες προσεγγίσεις του έχουν γίνει. Σε κάθε περίπτωση θα ζυγίσει τα δεδομένα και πρέπει η ομάδα που ενδιαφερθεί για αυτόν να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του.

Καθησύχασε και τους υπόλοιπους

Το μήνυμα του προεδρεύων αντιπρόεδρου του Παναθηναϊκού προς τους άλλους ποδοσφαιριστές είναι να μην ανησυχούν και να μην ασχολούνται με όσα γράφονται και λέγονται στα ΜΜΕ.

Αντιθέτως να έχουν την προσοχή τους στραμμένη στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος αλλά και στα πλέι οφ για να κατακτήσει την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: sport24.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση