Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Μαρτίου 2011

Τα νούμερα δείχνουν τον καλύτερο

Μετά τη νέα τρομερή εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Τούμπα και το νέο μεγάλο θρίαμβο του Ερνέστο Βαλέρδε σε ντέρμπι αποφάσισα να τα βάλω κάτω και να μετρήσω την βαθμολογία ανάμεσα στις πρώτες πέντε ομάδες.


Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση

Η επιλογή δεν είναι τυχαία. Εκεί σταματάνε οι... δανεισμοί του Ολυμπιακού σε παίκτες, αλλά για να θεωρηθεί και στατιστικά αποδεκτό το παρακάτω κείμενο, απομονώσαμε τους αγώνες ανάμεσα στις πέντε πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος. Μέχρι την τελευταία δηλαδή που μπαίνει στα πλέι οφ.


Ο Παναθηναϊκός λοιπόν σε οκτώ αγώνες έχει 5 νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, με την μία να είναι αυτή στο Γ. Καραϊσκάκης που όλοι θυμούνται πως έγινε. Σύνολο 16 βαθμοί και ανάμεσα στις πρώτες πέντε είναι ΠΡΩΤΟΣ και μάλιστα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ


Δεύτερος δεν είναι ο Ολυμπιακός, αλλά η ΑΕΚ, με έναν αγώνα λιγότερο από τον Παναθηναϊκό και σύνολο 12 βαθμούς και τέσσερις νίκες, όλες στο ΟΑΚΑ, ενώ εκτός έδρας δεν έχει πάρει βαθμό.


Στην τρίτη θέση ισοβαθμούν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, αλλά επειδή οι ερυθρόλευκοι έχουν δύο αγώνες λιγότερους τους βάζουμε πάνω από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σύνολο για τον Ολυμπιακό... 9 βαθμοί με δύο νίκες στον Πειραιά και το εκπληκτικό 1/4 εκτός έδρας!


Ο ΠΑΟΚ έχει επίσης 9 βαθμούς, ενώ 7 έχει η Καβάλα.


Αν βάζαμε και το σωστό αποτέλεσμα στο Γ. Καραϊσκάκης, δηλαδή δίναμε στον Παναθηναϊκό τους τρεις βαθμούς που του στέρησε ο Καλόπουλος, τότε ο Παναθηναϊκός θα είχε 19 και ο Ολυμπιακός... λιγότερους και από την Καβάλα.


Τέλος, επειδή κάποιοι καλοπροαίρετοι θα πουν γιατί δεν βάλαμε τον Ολυμπιακό Βόλου που ισοβαθμεί με την Καβάλα, να τους ενημερώσουμε πως και με τον Βόλο μέσα, δεν αλλάζουν πολύ τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός έχει 16 βαθμούς σε 9 ματς, ο Ολυμπιακός έχει 15 βαθμούς σε 8 ματς, η ΑΕΚ μένει στους 12 σε 9 ματς, ο ΠΑΟΚ έχει 14 σε 10 ματς, η Καβάλα 8 σε 8 ματς και η ομάδα του Μπέου 10 βαθμούς σε 8 ματς.


Αναλυτικά οι πίνακες με τους πρώτους πέντε


Ομάδα


Παναθηναϊκός


Ολυμπιακός


ΑΕΚ


ΠΑΟΚ


Καβάλα


Παναθηναϊκός


/


2-1


3-1


1-0


4-2


Ολυμπιακός


2-1


/






3-0






ΑΕΚ


1-0


1-0


/


4-0


1-0


ΠΑΟΚ


0-1


2-1


2-1


/


0-2


Καβάλα


2-2


0-1


2-1


0-1


/






Βαθμολογία


Παναθηναϊκός 16


ΑΕΚ 12


Ολυμπιακός 9


ΠΑΟΚ 9


Καβάλα 7
πρασινανεα