Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Μαρτίου 2011

Πλασματικό το πρωτάθλημα

Με την άνεσή τους από τα σπίτια τους απολαμβάνοντας το διήμερο ρεπό τους, είδαν το ματς της Τούμπας οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, αλλά μετά το τέλος του ξύπνησαν φυσικά οι μνήμες του «Καραϊσκάκης» αλλά και το ολοφάνερο γεγονός της απώλειας ενός τίτλου που άξιζαν.

Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση


Πιο τρελαμένος από όλους σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» ήταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα χαρακτηρίζοντας «πλασματικό» το φετινό πρωτάθλημα μιλώντας σε συνεργάτες του.




«Αν δεν γινόταν η κλοπή στο μεταξύ μας παιχνίδι, η διαφορά δεν θα ήταν στους 10 βαθμούς. Και θα είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε την ανατροπή. Είναι ξεκάθαρο ότι το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται σε πλασματικό. Αν παίρναμε τη νίκη, όπως δικαιούμασταν, στο ντέρμπι, όλα τώρα θα ήταν διαφορετικά» τόνιζε και πρόσθετε:




«Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Κάναμε κάποια λάθη κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες, που μας στοίχισαν, αλλά στο Καραϊσκάκη με το έτσι θέλω μας στέρησαν το δικαίωμα να μπούμε γερά και πάλι στη μάχη του τίτλου». Στο ίδιο μήκος κύματος και οι παίκτες του «τριφυλλιού» ανέφεραν: «Έχουν χάσει δύο φορές από εμάς, έχασαν από την ΑΕΚ, από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και παίρνουν το πρωτάθλημα…».






Ψάχνει τεχνικό διευθυντή


Ένα ακόμα θέμα που απασχολεί τον Παναθηναϊκό είναι η αναζήτηση τεχνικού διευθυντή. Τα ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» είναι αυτά του Άκη Ζήκου και του Γιασμίνκο Βέλιτς, ωστόσο υπάρχουν και αρκετοί υποψήφιοι εκτός Ελλάδας.


Μετά το καθοριστικό Δ.Σ. στο τέλος του μήνα θα υπάρξει συζήτηση μεταξύ του «τριφυλλιού» και του Ζεσουάλδο Φερέιρα για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς.