Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Μαρτίου 2011

Σισέ για… όλες τις δουλειές!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποτελεί την πλέον αξιόπιστη «μηχανή σκοραρίσματος» του Παναθηναϊκού, αλλά και ολόκληρου του ελληνικού πρωταθλήματος.


 Πλέον έχει μείνει τέσσερις συνεχόμενους αγώνες χωρίς γκολ, σπάνιο φαινόμενο για τον Γάλλο, αλλά το Σάββατο στο Καυταντζόγλειο μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε όπως είχε συμβεί στα προηγούμενα τρία παιχνίδια.


Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Σισέ, όπως και η υπόλοιπη ομάδα ήταν σαφώς επηρεασμένοι από τα όσα έγιναν και από τον τρόπο που έχασαν το πρωτάθλημα. Κάτι που είχε άμεσο αντίκτυπο και στην αγωνιστική παρουσία των «πράσινων» στις αναμετρήσεις με Ατρόμητο και Λάρισα.


Ο Γάλλος επιθετικός εκτός από αρχισκόρερ είναι και ο φυσικός ηγέτης του Παναθηναϊκού μία ιδιότητα που δεν έβγαλε ωστόσο στο γήπεδο σε αυτά τα παιχνίδια. Για αυτό το λόγο τόσο ο Δημήτρης Γόντικας, όσο πολύ περισσότερο και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχαν κατ’ ιδίαν κουβέντα με τον Σισέ για να αφυπνίσουν αρχικά τον ίδιο και εν συνεχεία ο αρχηγός του «Τριφυλλιού» να πάρει από το… χέρι και τους υπόλοιπους.


Έτσι και έγινε… Από τις δύο τελευταίες προπονήσεις άνθρωποι μέσα στην ομάδα έλεγαν πως ο Γάλλος ήταν πολύ διαφορετικός σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες και ιδιαίτερα πωρωμένος! Κάτι που ήταν φανερό και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ηρακλή, όπου θύμισε και πάλι τον «παλιό» Σισέ.


Με δύο ασίστ έφτασε τις έξι συνολικά στο πρωτάθλημα, πιάνοντας τον Κατσουράνη αλλά και την Τρίτη θέση σε όλη τη Super League πίσω από τους Αμπντούν και Ριέρα που έχουν επτά. Αυτή τη φορά ανέλαβε τον ρόλο του δημιουργού με μεγάλη επιτυχία αποδεικνύοντας πως δεν παίζει όλη η ομάδα για αυτόν, αλλά και αυτός για την υπόλοιπη ομάδα.


Νωρίτερα, μάλιστα, είχε πιάσει τον Πετρόπουλο και τον ντόπαρε ψυχολογικά. «Αυτή είναι η ευκαιρία σου. Άρπαξέ την» είπε μεταξύ άλλων στον νεαρό επιθετικό ο Γάλλος και τα λόγια του έπιασαν τόπο, μιας και ο Πετρογκολ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που του έδωσε ο ίδιος ο Σισέ.


Λίγες ώρες αργότερα, ο Γάλλος όπως και μερικοί ακόμα συμπαίκτες του πήραν σχετική άδεια από τον Φερέιρα και για λίγη ώρα γνώρισαν την ξακουστή νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης, όπου και έγινε αποδέκτης θετικών σχολίων.
theplayer