Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Μαρτίου 2011

ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ

Καλημέρα!


Το σημερινό πρόγραμμα μοιάζει αρκετά ενδιαφέρον, καθώς διαφαίνονται στον ορίζοντα αρκετές ευκαιρίες. Πάμε να δούμε τα καλύτερα μας.






ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1


Ο Αστέρας έτσι όπως είναι τα πράγματα στη βαθμολογία, χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη. Μέχρι τώρα δεν έχει εκμεταλλευτεί την έδρα του, αλλά τώρα που παίζει με τη θηλιά στο λαιμό, θα παρουσιαστεί διαφορετικός. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν το μυαλό τους στον επαναληπτικό του κυπέλλου, παίζουν χωρίς τον Μόνχες σήμερα, ενώ μην ξεχνάμε ότι στον πάγκο δε βρίσκεται πλέον ο εξαιρετικός Σάκης Τσιώλης. Ο άσος μοιάζει καλή περίπτωση.






ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ– ΑΡΣΕΝΑΛ 1


Η Μάντσεστερ δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό φάνηκε και από τις δύο ήττες που υπέστη στα δυο μεγάλα ντέρμπι. Η Άρσεναλ ωστόσο είναι εξαντλημένη από το ματς της Βαρκελώνης και ο Βενγκέρ απ΄ ότι αποδεικνύεται είναι ειδικός στο να τα κάνει μαντάρα σε όλα τα κρίσιμα παχνίδια. Αυτό έκανε με Μπέρμιγχαμ, Σάντερλαντ και φυσικά Μπαρτσελόνα. Τώρα μάλλον η ομάδα του θα αποκλειστεί και από το κύπελλο. Άσος.






ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1


Τώρα που τα πράγματα έχουν ζορίσει, η Βέρντερ θα βγάλει στο γήπεδο την ποιότητα της. Το έκανε με τη Φράιμπουργκ, λογικά αυτό θα γίνει και με την υποδεέστερη Γκλάντμπαχ.






ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 1


Η Κάιζερ κινδυνεύει με υποβιβασμό και αν δεν κερδίσει σήμερα, μπλέκει πολύ άσχημα. Η Φράιμπουργκ είναι σχετικά άνετη, ντεφορμέ και ο άσος μοιάζει λογικός.






ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2


Όποιος έπαιξε Ντόρτμουντ για κατάκτηση του πρωταθλήματος, μάλλον δε θα περίμενε ευκολότερη επιβεβαίωση. Με 11 νίκες σε 13 εκτός έδρας ματς, η ομάδα από τη Βεστφαλία αξίζει ένα bet κόντρα στην κατώτερη και χωρίς στόχους Χοφενχάιμ.






ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΠΡΕΣΤ 1


Η Σεντ Ετιέν βρίσκεται σε κάμψη, αλλά είναι σαφές ότι έχει μεγαλύτερη ποιότητα από την αντίπαλο της. Η Μπρεστ ήταν εκπληκτική στο ξεκίνημα, τώρα όμως δε βλέπω τρόπο να σταματήσει η κατιούσα της. Άσος.






ΛΑΝΟΥΣ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ 1


Κι εδώ υπάρχει σαφής διαφορά δυναμικότητας. Η Λανούς είναι ποιοτικότερη, παίζει στην έδρα της κι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.






Μονά αποδεκτά:


Aστέρας Τρίπολης 1


Μάντσεστερ Γιουν. 1


Καϊζερσλάουτερν 1






Σε τριάδα: Nτόρτμουντ 2, Βέρντερ 1, Σεντ Ετιέν 1






*Ήθελα να παίξω και τον Παναθηναϊκό διπλό, καθώς πιστεύω ότι είναι η ώρα του να κερδίσει, αλλά με τον Μαρίνο και τον Καραγκούνη στα δυο άκρα, δεν μπορώ να βρω το σθένος. Αν όμως αλλάξει γνώμη ο Φερέιρα και βάλει τον Νίνη στην ενδεκάδα, θα ποντάρω υπέρ των πράσινων.






Δευτερεύουσες επιλογές:


XΙΡΟΝΑ - ΜΠΕΤΙΣ 2


ΝΟΒΑΡΑ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ 1






ΜΠΟΜΠΑ:


XΕΡΑΚΛΕΣ - ΕΞΕΛΣΙΟΡ 2








Καλές επιλογές!
http://www.ready4bet.gr/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=6&Itemid=59