Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Μαρτίου 2011

Ηθικός αυτουργός ο …Βαγγέλης του

Είναι δεδομένο πως στη ζωή υπάρχουν στιγμές που όλα αλλάζουν, είναι φορές που και να θέλεις να μείνεις έξω από τις …προσωπικές σου εξελίξεις δεν έχεις τη δύναμη να το κάνεις.

Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση
Πόσο μάλλον όταν κάποια γεγονότα σου αλλάζουν άρδην την καθημερινότητα και ολόκληρη τη διαδρομή σου…
Αφορμή της σημερινής γνώμης δεν είναι η ανάδειξη του Αντώνη Φώτση ως πολυτιμότερου παίκτη του 19ου All Star Game στον Πύργο, ούτως ή άλλως η επιτυχημένη διοργάνωση μπήκε ήδη στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλά η συνολική φετινή εικόνα του «Batman». Η όρεξη και η διάθεση που βγάζει πάνω στο παρκέ ο Αντώνης, θυμίζει μέρες 2000. Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας έχει …τρελαθεί δίνοντας ότι έχει και δεν έχει για να συμβάλλει στη διατήρηση των κεκτημένων του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα και στην ευρωπαϊκή υπέρβαση κόντρα στη Μπαρτσελόνα, ενώ δείχνει να ευχαριστιέται κάθε λεπτό του αγαπημένου του παιχνιδιού.
Στον Πύργο οργίασε καρφώνοντας με κάθε τρόπο τη μπάλα στο καλάθι των ξένων και γυρίζοντας τον χρόνο πολλά χρόνια πίσω όταν προσπαθούσε να καρφώσει ακόμη και από τα αποδυτήρια. Θα πείτε τώρα τι συνέβη; Και όμως υπάρχει μια πανίσχυρη παράμετρος που του έχει αλλάξει τα πάντα. Ο μικρός Βαγγέλης, ο πιτσιρικάς που κατάφερε στους …22 μήνες του να τραβήξει το Σαββατοκύριακο όλα τα φώτα πάνω του φιγουράροντας με τη φανέλα του μπαμπά είναι ο …ηθικός αυτουργός της αναγέννησης.
Ο Αντώνης χαζεύει τον μικρό σε κάθε ευκαιρία, απολαμβάνει κάθε δευτερόλεπτο μαζί του και είναι λες και δίνει παραστάσεις μπροστά στα αθώα ματάκια του. Λες και του αφιερώνει κάθε εντυπωσιακή φάση και κάθε καλάθι. Εξάλλου όλα δείχνουν πως τα …μήλα θα συνεχίσουν να πέφτουν κάτω από τις …μηλιές. Από τον παλιό Βαγγέλη στον Αντώνη και από εκεί στον Βαγγέλη junior που προετοιμάζεται να διατηρήσει μια από τις ισχυρότερες οικογενειακές παραδόσεις του μπάσκετ. Προς το παρόν όμως αυτό που κάνει ο μικρός είναι να …χαρίζει φτερά στις πλάτες του μπαμπά, ο οποίος για πάρτη του κάνει τα πάντα και φυσικά συμφέρει και τον Παναθηναϊκό. Αυτά για να αποφορτιζόμαστε λίγο και να βλέπουμε τα πράγματα και με άλλο μάτι.
ΥΓ: Ο Άλεξ Μάριτς θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη. Μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση αναφορικά με τη συμμετοχή του στο ματς.
onsports