Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Μαρτίου 2011

Κόκκινη επέτειος ΝΤΡΟΠΗΣ!

Ήταν 16/3/1995 όταν Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρέθηκαν αντιμέτωποι στο ΣΕΦ για να παίξουν την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Σαραγόσα. Ήταν 16/3/1995 όταν οι εικόνες ντροπής από το φαληρικό στάδιο έκαναν τον γύρο της Ευρώπης, με έναν Ολυμπιακό να παίζει πιο πλήρης και από πλήρης και την ρωσική ομάδα του Στάνισλαβ Ερέμιν να κατεβαίνει με 5 παίκτες, αφού η υπόλοιπη αποστολή είχε δηλητηριαστεί από τα νερά, με την ουσία Αλλοπεριδίνη να ανιχνεύεται αργότερα στον οργανισμό τους.

Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση


Μοργκούνοφ, Κουντέλιν, Κόρνιεφ, Καράσεφ και Πασούτιν ήταν στο νοσοκομείο την ώρα που η ομάδα τους έπαιζε με 3 παίκτες κι ο υπεράριθμος Ολυμπιακός πίεζε για μεγαλύτερη διαφορά (79-54 τελικό σκορ)! Μόνος τίμιος ο Σάσα Βολκόφ που δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, σε αντίθεση με το πρώτο όπου βρέθηκε στο παρκέ έπειτα από πίεση του Γιάννη Ιωαννίδη.


Αργότερα ο γιατρός της ΤΣΣΚΑ, Βιτάλι Αβραμένκο, έλεγε: «Θα ήταν πολύ πιο εύκολο να είχαν αγοράσει τους διαιτητές. Ήταν μια από τις πλουσιότερες ομάδες της Ευρώπης. Γιατί να διακινδυνεύσουν έτσι; Εγώ πιστεύω ότι το έκαναν φανατικοί οπαδοί».
leoforos