Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Μαρτίου 2011

Των κλεφτών τα παιδιά πριν πεινάσουν…

Οι πάντες πλέον κατάλαβαν γιατί… στήθηκε εκείνο το σκηνικό στις 19 Φλεβάρη στο Φάληρο. 


Γιατί έκλεψαν από τον Παναθηναϊκό μια πεντακάθαρη νίκη που θα του έδινε το δικαίωμα να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα. Των κλεφτών τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, για να παραφράσουμε και την γνωστή παροιμία. Γι’ αυτό έκλεψαν τότε, για να έχουν σήμερα.


Ήξεραν ότι δεν περνάνε από την Τούμπα με τον κομπλεξικό που έχουν στον πάγκο. Ήξεραν πως ακόμη και μπροστά στο αεκάκι την άλλη Κυριακή μπορεί να κωλόσουν. Οπότε το… μαγείρεψαν από τότε για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Οι ξεφτίλες. Γνωρίζουν άλλωστε ότι το πρωτάθλημα δεν είναι γεμάτο Πανιώνιους, Πανσερραϊκούς, Ξάνθες και Αστέρες Τρίπολης. Παίζουν και ομάδες που το παλεύουν.


Που να πάει;


Μια χαρά έδεσε το… διδυμάκι του Σισέ με τον Πετρό. Το θέμα είναι να υπάρξει και συνέχεια στα δέκα παιχνίδια που απομένουν ακόμη μαζί με τα πλέι οφ. Κέρδος θα είναι και για τον Παναθηναϊκό πρώτα από όλα, αλλά και για τον Έλληνα επιθετικό που έδειξε ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες όταν αυτές του δίνονται.


Για τον Σισέ από κει και πέρα τι να πεις. Τον είδε κανείς στο Καυταντζόγλειο ξενερωμένο; Ο τύπος κάνει τα πάντα. Σκοράρει, βγάζει ασίστ κι αν χρειαστεί ξεφτιλίζει και τα γαυράκια. Οπότε που να πάει; Εδώ θα μείνει…


Μέγας looser


Ο No1 looser προπονητής που έχει πατήσει ποτέ στα ελληνικά γήπεδα είναι αποδεδειγμένα ο Βαλβέρδε. Τρανή απόδειξη και το ματς της Τούμπας. Προηγήθηκαν οι γαύροι και έχασαν από τα δεύτερα του μπάοκ! Ούτε ένα ντέρμπι δεν πήρε φέτος ο Βάσκος τσαρλατάνος.


Γιατί το ματς με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο δεν το κέρδισε αυτός, αλλά ο Καλόπουλος, ο Τρύφωνας και ο Σαραϊδάρης με τις αλητείες τους. Απλά επειδή τα μεροκάματα είναι καλά και μοιράζονται αφειδώς, όλες οι πένες που δήθεν το παίζουν ανεξάρτητες τον αβαντάρουν όσο δεν πάει. Εντολές εκτελούν από τα αφεντικά τους! Όμως μέσα στο γήπεδο ξεβρακώνονται!


Τα καλύτερα έρχονται


Ρε τα γαυράκια. Τόσες μέρες έχουν περάσει, τόση μπόχα έχει βγει προς τα έξω στο θέμα με τις κασέτες, τόσος ντόρος έχει γίνει γύρω από το… ύποπτο παιχνίδι στο Ισραήλ και αυτοί πετάνε την μπάλα στην εξέδρα. Δήθεν ότι δεν εμπλέκονται.


Έτσι είναι αν έτσι νομίζουν. Όμως δεν πείθουν κανέναν. Ήδη το πρωτάθλημα που κατακτούν φέτος είναι το πιο fake όλων των εποχών στις συνειδήσεις όλου του κόσμου. Και τα καλύτερα έρχονται!
leoforos