Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Μαρτίου 2011

Η κριτική των πράσινων


Διαβάστε την ατομική κριτική των «πράσινων» στην τριάρα επί του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΟΡΒΑΣ-7
Πολύ καλή εμφάνιση από τον διεθνή τερματοφύλακα. Στο γκολ που δέχεται, δεν έχει μερίδιο ευθύνης, ενώ είχε κάποιες καλές επεμβάσεις, καθώς σε 3 τουλάχιστον περιπτώσεις Επαλέ και Μάρα βγήκαν φάτσα απέναντί του.


ΛΟΥΚΑΣ ΒΥΝΤΡΑ-6
Έκανε μέτριο παιχνίδι αμυντικά, ενώ επιθετικά δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο τις άλλες φορές. Ίσως βέβαια να έφταιξε και η παρουσία του Μαρίνου, με τον οποίο δεν έχει συνηθίσει να παίζει. Αμυντικά πάντως δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από την πλευρά του.
ΓΙΟΣΟΥ ΣΑΡΙΕΓΚΙ-5
Υπήρχαν στιγμές που έδειχνε να μην χάνεται μέσα στο γήπεδο και φαινομενικά εύκολες φάσεις να μην τις καθαρίζει. Ευτυχώς, με εξαίρεση την φάση της ισοφάρισης, δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα.
ΣΕΝΤΡΙΚ ΚΑΝΤΕ-5
Όπως και για τον Βάσκο, έτσι και για τον Καντέ, το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο δεν ήταν και τόσο καλό. Τις περισσότερες φάσεις τις καθάριζε, όμως υπήρχαν κάποιες στις οποίες δεν έδειχνε να έχει καθαρό μυαλό.
ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ-4
Αγωνίστηκε για 36 λεπτά, καθώς τραυματίστηκε στην φάση της ισοφάρισης. Αν και ξεκίνησε καλά, από το 20' και μετά άρχισε να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα από τον Αραμπατζή, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση αυτή που κατέληξε σε γκολ στο 35'.
ΣΤΕΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ-4
Αμυντικά τα πήγε καλά. Επιθετικά όμως δεν ίσχυσε το ίδιο. Ενώ έπαιρνε τη μπάλα και έκανε κίνηση, καμία από τις προσπάθειές του δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ-7
Καλό παιχνίδι από τον έμπειρο μέσο. Μπορεί να μην πήρε επιθετικές προσπάθειες, αλλά είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας του Παναθηναϊκού, προσπαθώντας να τροφοδοτήσει πότε τον Σισέ και πότε τον Κατσουράνη. Δεν ξεκίνησε καλά, αλλά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή του ανέβηκε κατακόρυφα.
ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ-7
Σε καλά επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοση του Βραζιλιάνου. Έκανε μυαλομένο και ουσιώδες ματς, καταστρέφοντας το παιχνίδι του Ηρακλή και δίνοντας την πρώτη εύκολη πάσα στους συμπαίκτες του.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ-8
Καλό παιχνίδι και από τον «Κάρα». Ξεκίνησε πολύ καλά επιθετικά, καθώς θα μπορούσε να είχε χριστεί σκόρερ σε δύο περιπτώσεις, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Στη συνέχεια όμως περιορίστηκε στην κυκλοφορία της μπάλας και στην τροφοδότηση των επιθετικών, έχοντας καλή απόδοση.
ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΕ-9
Ο στόχος του να πετύχει το 50ο γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού μπορεί να μην επετεύχθη, αλλά κατάφερε να δώσει στον Πετρόπουλο δύο γκολ πάρε βάλε και να έχει καθοριστικό ρόλο σε αυτό του Λάζαρου. Παίζοντας ως δεύτερος επιθετικός δημιούργησε πολλά προβλήματα στους αμυντικούς του Ηρακλή, που δεν ήξεραν από που θα τους έρθει.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ-9
Έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια στο Παναθηναϊκό. Είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Σισέ, κάτι άλλωστε που επιβεβαιώνεται και από τα δύο γκολ που πέτυχε, ενώ έδωσε αρκετές μάχες πιέζοντας τους αμυντικούς του Ηρακλή.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ-4
Μπήκε ως αλλαγή του Σπυρόπουλου δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Το πρώτο 10λεπτο ίσως δικαιολογείται, επειδή μπήκε ξαφνικά όμως και στη συνέχεια ήταν ξένο σώμα.
ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ -
Έπαιξε ελάχιστα για να κριθεί, αλλά πρόλαβε να σκοράρει.
ΓΙΟΥΡΚΑΣ ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΣ -                                                                                                                 Έπαιξε ελάχιστα για να κριθεί
Οι βαθμολογίες πάρθηκαν από το leoforos.gr