Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Μαρτίου 2011

Τα κατάφερε ο Παμπορίδης....


Ένα πέναλτι, μία αποβολή και τουλάχιστον μία κίτρινη έπνιξε ο διαιτητής από το Κιλκίς καταδικάζοντας τον Παναθηναϊκό σε ήττα στο AEL FC Arena.


Έχει καταντήσει κουραστικό πλέον σχεδόν σε κάθε αγωνιστική να μιλάμε για τα διαιτητική λάθη εις βάρος του Παναθηναϊκού. Η όλη κατάσταση μάλιστα σε τρελαίνει ακόμη περισσότερο όταν ακούς τους λιμανίσιους να ζητούν να σταματήσει η τρομοκρατία των διαιτητών (τάδε έφη Γιάννη Μώραλης). Έτσι, στην Λάρισα γίναμε για ακόμη μία φορά μάρτυρες ενός ακόμη εγκλήματος, με το συνηθισμένο θύμα. Τον Παναθηναϊκό.
Θα συμφωνήσουμε βέβαια, πως οι “πράσινοι” ακόμα και έτσι θα μπορούσαν να είχαν πάρει το παιχνίδι με τις ευκαιρίες που είχαν, αλλά δεν σημαίνει οτι σε κάθε ματς θα πρέπει τα πέναλτι και οι αποβολές να περνάνε έτσι. Με αυτό τον τρόπο κύριοι της ΚΕΔ, της ΕΠΟ και της Super League αλλοιώνεται το αποτέλεσμα. Ναι, για αλλοίωση αποτελέσματος μιλάμε στην Λάρισα αν είχαν τηρηθεί οι κανονισμοί.
Γιατί αν είχε δοθεί το πέναλτι του Μελίσση στο 9', αν είχε αποβληθεί ο Νταμπίζας στο 38' και αν στο 25' ο Ταυλαρίδης είχε δει την κίτρινη (τουλάχιστον) κάρτα για την αγκωνιά στον Νίνη, τότε σίγουρα το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Ή τουλάχιστον θα είχε αρκετές πιθανότητες να είναι διαφορετικό.
Κάποιοι όμως είχαν διαφορετική άποψη για αυτό το ματς και έστειλαν την Λάρισα στον... κουβά που διέρρεε παραμονές του ματς οτι: «ο ορισμός του Παμπορίδη έγινε για να καταδικαστεί η ΑΕΛ και να εκτεθεί ο Παναθηναϊκός». Σας καταλαβαίνουμε όμως... Κάπως έπρεπε να εξαργυρωθεί η μη ψήφιση της πρότασης μομφής των “πράσινων” κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Δ.Σ της Super League.
Leoforos.gr