Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Μαρτίου 2011

Αρκετά... Τέρμα οι ευκαιρίες!

Τρίτη συνεχόμενη γκέλα στο πρωτάθλημα. Κι αν στην πρώτη έφταιγε το… στήσιμο στο Καραϊσκάκη, στις άλλες δύο ο Παναθηναϊκός έβγαλε τα μάτια του. Και με τον Ατρόμητο και με τα τυριά.


Σαφώς και η νύχτα στο Φάληρο άλλαξε πολλά. Κάποιοι νταβατζήδες στέρησαν με το έτσι θέλω την ευκαιρία από τους Πράσινους να διεκδικήσουν τον τίτλο. Ή μάλλον να τον κρατήσουν στην Παιανία. Από την άλλη, όμως, παρά τη δεδομένη απογοήτευση δεν είναι δυνατό να τα παρατήσουν οι πάντες. Ή τουλάχιστον οι περισσότεροι.


Γιατί στη Λάρισα με εξαίρεση έναν Λέτο και έναν «Κάρα», που το πάλεψαν, όλοι οι άλλοι είχαν χαθεί. Με το κιάλι τούς αναζητούσαμε στο γήπεδο. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Για τα γκολ τι να πούμε;


Ως συνήθως ήρθαν από τα δωράκια της άμυνας. Άλλη πληγή κι αυτή. Εδώ και 5-6 χρόνια συνέχεια με το ίδιο πράγμα ασχολούμαστε. Με την άμυνα, τις γκέλες της, τα λάθη που στοιχίζουν. Τον Βύντρα, τον Καντέ, τον Σαριέγκι. Τα ίδια και τα ίδια.


Κάθε φορά λέμε δεν πάει άλλο και κάθε φορά τα μάτια μας πονάνε όλο και περισσότερο. Ευτυχώς που το καλοκαίρι πλησιάζει και αυτή τη φορά είτε πέσουν λεφτά είτε όχι, ο… κάθε κατεργάρης θα πρέπει να πάει στον πάγκο του. Τέρμα τα ημίμετρα και οι… δεύτερες ευκαιρίες.


Σοβαροί


Μένουν ακόμη αρκετά ματς ως το τέλος της περιόδου, αφού υπάρχουν και τα πλέι οφ. Οπότε η εικόνα αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί, για να μην το πληρώσει ακριβά η ομάδα στη συνέχεια. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν θέλει και πολύ να σε πάρει από κάτω. Καλό είναι να το καταλάβουν και ο Φερέιρα και οι παίκτες. Είτε μείνουν είτε φύγουν το καλοκαίρι.


ΤΟ κοράκι


Για τον Παμπορίδη δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Οι πάντες γνωρίζουν πως είναι μέσα στους 2-3 χειρότερους των… χειρότερων. Κοράκι με όλη τη σημασία της λέξεως. Σαν κοντάρι ήταν το χέρι του Μελίσση, αλλά αυτός δεν το είδε και δεν έδωσε πέναλτι λοπου θα γινόταν το 0-1 και θα ήταν αλλιώς το ματς.


Για... δύο κόκκινες ήταν το μαρκάρισμα στον Νίνη και αυτός δεν έβγαλε ούτε μία. Αλλά όταν είδαμε τα χειρουργεία στο Καραϊσκάκη, πλέον τα περιμένουμε όλα
leoforos