Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Μαρτίου 2011

Τα ίδια Παμποριδάκη μου, τα ίδια Παμπορίδη μου...


Όργια ξανά από τον Παμπορίδη, «έπνιξε» πέναλτι στο 0-0. Τελικά δεν φαίνεται να βάζει μυαλό ο άνθρωπος δεν παίζεται!


Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά, μπορούσαν να κάνουν πλάκα στη Λάρισα αλλά από τη στιγμή που δεν τους κάθισε κάποιο γκολ στην αρχή και ο Παμπορίδης άρχισε να οργιάζει, τα παράτησαν. Και δεν… επέστρεψαν ποτέ.

Ο Βύντρα έχασε γκολ που… δεν χάνεται στο 4’, ο γνωστός και μη εξαιρετέος διαιτητής έκλεισε τα μάτια στην ΧΕΡΟΥΚΛΑ του Μελίσση, η Λάρισα προηγήθηκε από το πουθενά (με κόντρα στον Καντέ) και… τέζα ο καμπούρης. Ήρθε και το δεύτερο γκολ από μια γκέλα από τα… παλιά του Λουκά και η Πανάθα μπήκε ήδη στο πούλμαν της επιστροφής για την Αθήνα. Δεν έπαιξε άλλο.


Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να χάσει φέτος πέντε βαθμούς από τη Λάρισα η οποία αν δεν αλλάξει κάτι θα πέσει κιόλας. Απίστευτο. Σαφώς κι αν είχες πραγματικό κίνητρο θα τους έπαιρνες, αλλά με τα «αν» δεν γίνεται δουλειά. Πριν από δύο εβδομάδες αν δεν είχαμε τα όργια του Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός δεν θα ήταν απλά στο -4 αλλά θα έπαιρνε και το πρωτάθλημα. Τώρα είναι στο -13 και ποιος ξέρει που θα σταματήσει το κοντέρ. Αυτό είναι το χειρότερο. Να κάνεις μάγκες τους ανύπαρκτους. Δεν συνεχίζουμε άλλο, δεν προχωράμε σε επιμέρους κριτικές ενός αδιάφορου αγώνα, αλλά χτυπάμε απλά ένα 
καμπανάκι. Μην τα παρατάτε, μην αδικείται τους εαυτούς σας. Αυτό μόνο… τέλος.