Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Μαρτίου 2011

Η κριτική των «πράσινων»

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΟΡΒΑΣ-5
Αν φέρει ευθύνη σε κάποιο από τα δύο γκολ που δέχθηκε είναι στο πρώτο και σίγουρα είναι μικρή, καθώς από το σημείο που έγινε το σουτ του Πανκράτ και εκεί που κατέληξε, δεν μπορούσε να κάνει κάτι.


ΛΟΥΚΑΣ ΒΥΝΤΡΑ-3
Καμία σχέση με τον Βύντρα που ξέραμε τα δύο τελευταία χρόνια. Είχε μία απίστευτη ευκαιρία στο 4ο λεπτό να ανοίξει το σκορ, αλλά την πέταξε... Στη συνέχεια φέρει την αποκλειστική ευθύνη για το δεύτερο γκολ που δέχθηκαν οι “πράσινοι”, κάνοντας ένα απίστευτο λάθος, που μας θύμισε τα... παλιά.


ΓΙΟΣΟΥ ΣΑΡΙΕΓΚΙ-4
Φέρει ευθύνη, όχι το μεγαλύτερο μερίδιο βέβαια, για το πρώτο γκολ της Λάρισας, καθώς δεν κατάφερε να συνεννοηθεί σωστά με τον Καντέ για να διώξουν την μπάλα. Από εκεί και πέρα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τον Πανκράτ.


ΣΕΝΤΡΙΚ ΚΑΝΤΕ-3
Φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το πρώτο γκολ, καθώς αντί να διώξει κατευθείαν την μπάλα με το που ήρθε στα πόδια του, προτίμησε να προσπαθήσει να την ελέγξει, κάτι που έδωσε το δικαίωμα στον Πανκράτ να την κλέψει.


ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ-4
Μέτριο παιχνίδι από τον διεθνή αμυντικό. Παρά το γεγονός οτι ο Παναθηναϊκός έπαιζε μονότερμα την Λάρισα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν κατάφερε να βοηθήσει επιθετικά τους “πράσινους” ούτε σε μία φάση.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ-5
Παρουσίασε δύο πρόσωπα, όπως και όλη η μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού. Ξεκίνησε καλά, βοηθώντας στην κυκλοφορία της μπάλας, όμως όσο περνούσε η ώρα έπεφτε.


ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ-5
Ξεκίνησε καλά ο Βραζιλιάνος βοηθώντας τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά, όμως στην επανάληψη δεν συνέχισε στα ίδια επίπεδα, με αποτέλεσμα η Λάρισα να βγαίνει στην κόντρα επίθεση.


ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΝΗΣ-3
Ίσως να ήταν το χειρότερό του παιχνίδι στον Παναθηναϊκό. Μπορεί βέβαια να έφαγε αρκετό ξύλο από τον Ταυλαρίδη και τον Νταμπίζα, όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει καμία ενέργειά του. Όλες οι ντρίμπλες που επιχειρούσε κατέληγαν σε κλέψιμο του αντιπάλου.


ΣΙΝΤΝΕΙ ΓΚΟΒΟΥ-4
Ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι. Είχε μία καταπληκτική ασίστ στον Βύντρα και 2-3 καλές ενέργειες, που έδειχναν οτι η εμφάνισή του θα κυμανθεί στα ίδια, αν όχι σε καλύτερα επίπεδα, από αυτή με τον Ατρόμητο. Μετά το 35' όμως χάθηκε από το ματς, με αποτέλεσμα στην επανάληψη να γίνει αλλαγή.


ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΛΕΤΟ-6
Ήταν ο μοναδικός παίκτης του Παναθηναϊκού που προσπαθούσε να απειλήσει και τα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Είχε ένα δοκάρι στο ενεργητικό του, δύο σέντρες μισό γκολ και μεγάλη διάθεση, η οποία όμως δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.


ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΕ-4
Ενδεχομένως να έκανε το χειρότερό του παιχνίδι στην Ελλάδα. Καμία σχέση με τον Σισέ που όλοι ξέραμε. Δεν είχε το γνωστό πάθος στο παιχνίδι του.


ΣΤΕΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ-4
Μπήκε για να αντικαταστήσει τον Νίνη, αλλά δεν κατάφερε να κάνει αυτά για τα οποία μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να βοήθησε στο να μαζευτεί το κέντρο, αν και δεν το χρειαζόταν σε εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκό, αλλά επιθετικά δεν έδωσε καμία λύση.


ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ-4
Προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία της Λάρισας, αλλά δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.


ΚΛΕΙΤΟΝ ΣΙΛΒΑ -
Αγωνίστηκε ελάχιστα για να κριθεί