Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Μαρτίου 2011

Έχει πιάσει δουλειά ο Φερέιρα!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στις δημόσιες τοποθετήσεις του αλλά και στις συζητήσεις του με δημοσιογράφους αποφεύγει να αναφέρεται σε μεταγραφικά θέματα θέλοντας να διατηρήσει τις ισορροπίες στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο ήδη κάνει ενέργειες για να φτιάξει λίστα με υποψήφιους στόχους και εκτός Ελλάδας.


Σίγουρα, από τη στιγμή που η σφικτή οικονομική πολιτική στον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι μοιάζει πιθανή, οι περισσότερες λύσεις θα δοθούν από την εγχώρια αγορά, με τους Μπλάνκο, Αμπντούν, Γεωργιάδη και Ντουγκλάο να βρίσκονται στην... πρώτη γραμμή, όπως εδώ και πολύ καιρό σας έχουμε αναφέρει.


Αυτό δεν σημαίνει πως οι «πράσινοι» δεν θα κοιτάξουν και προς τα έξω, αφού «λαβράκια» υπάρχουν και από τη στιγμή που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα μείνει, μπορεί να βρει και ο ίδιος πολύ εύκολα κάποια από την πατρίδα του, αλλά και την Λατινική Αμερική.


Ο 64χρονος τεχνικός έχει άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους της Πόρτο και μάλιστα έχει συνομιλίες με σημαντικά μέλη του υπερσύγχρονου -και ενός από τα καλύτερα στον κόσμο- τμήματος σκάουτινγκ των «δράκων». Οπότε είναι φυσιολογικό να τους συμβουλεύεται για διάφορες περιπτώσεις παικτών από την Πορτογαλία, αλλά πολύ περισσότερο από την Λατινική Αμερική, όπου τα ταλέντα είναι άφθονα.


Ο Φερέιρα μάλιστα ήδη έχει αρχίσει να φτιάχνει μια λίστα και θα την παρουσιάσει στη διοίκηση όταν του ζητηθεί και αφού έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του στον Παναθηναϊκό!