Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Φεβρουαρίου 2011

Το χρονικό της επιστροφής Κοτσόλη!

Πολλοί ξαφνιάστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης με την ανακοίνωση της επιστροφής του Στέφανου Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό, όμως για τους “πράσινους” ήταν αναγκαία μία τέτοια κίνηση. 



Η ιδέα για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα με εμπειρία, προκειμένου να πλαισιώσει τον Αλέξανδρο Τζόρβα άρχισε να στριφογυρίζει στο μυαλό των ανθρώπων του “τριφυλλιού” από την Δευτέρα όταν και έγινε γνωστό οτι ο Ορέστης Καρνέζης θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για τους επόμενους δύο μήνες.

Αμέσως ο Δημήτρης Γόντικας άρχισε να εξετάζει τις επιλογές που είχε στην διάθεση του, οι οποίες αναγκαστικά ήταν περιορισμένες, καθώς θα έπρεπε να ήταν τερματοφύλακας που έχει μείνει ελεύθερος. Έτσι, έφτασε στην περίπτωση του 31χρονου “πορτιέρο”. Η πρώτη επαφή έγινε το απόγευμα της Δευτέρας και αφού ο προεδρεύων αντιπρόεδρος διαπίστωσε την θετική διάθεση και του παίκτη, κλείστηκε το ραντεβού για το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ.

Πριν όμως πέσουν οι υπογραφές και ανακοινωθεί επίσημα η επιστροφή του στην Παιανία, οι “πράσινοι” φρόντισαν να ενημερωθούν από την ΕΠΟ αν έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν στην απόκτησή του. Μόλις πήραν το ΟΚ από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μπήκαν στην τελική ευθεία και λίγο αργότερα επισημοποιήθηκε οτι ο Στέφανος Κοτσόλης θα φορέσει και πάλι τη φανέλα με το τριφύλλι.

Μάλιστα η... δίψα του ήταν τόσο μεγάλη, που αμέσως μετά πήγε κατευθείαν στην Παιανία για να κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Βασίλη Αλεξούδη. Το θετικό πάντως είναι πως όλο αυτό το διάστημα που ήταν χωρίς ομάδα έκανε μόνος του προπονήσεις, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Για αυτό και αισιοδοξεί πως σε μία εβδομάδα θα είναι απολύτως έτοιμος...
(leoforos)