Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Φεβρουαρίου 2011

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ

Ξεσηκωμός στις τάξεις των φίλων του Τριφυλλιού επικρατεί ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (26/2) κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών το οποίο θα διεξαχθεί στις 7.30μ.μ. στο ΟΑΚΑ.


Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως όλοι οι δρόμοι οδηγούν απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να περιμένουν από τον κόσμο των πράσινων να ανταποκριθεί στο κάλεσμα που έχει γίνει από τις αρχές της εβδομάδες ώστε να μετατραπεί η αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου σε ένα ειρηνικό συλλαλητήριο κατά των αρμόδιων αρχών για τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στο "Καραϊσκάκης".


Οι εκτιμήσεις των πράσινων κάνουν λόγο για περισσότερους από 45.000 φίλους του Τριφυλλιού στις εξέδρες του σταδίου και φυσικά σε αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ το γεγονός ότι υπάρχει γενική είσοδος μόλις 10 ευρώ. Οπότε κάλλιστα μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο πάρα πολύ πράσινοι που σε ανάλογη περίπτωση θα το σκέφτονταν.


Να σημειώσουμε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου το πρωί του Σαββάτου (26/2) και μέχρι τις 1.00μ.μ. ενώ από τις 11.30π.μ. έως την ώρα έναρξης του αγώνα θα λειτουργήσουν και δύο εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ, αυτά στην είσοδο της λ. Κύμης και τον Σταθμό Ειρήνης. Τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα γίνουν τέσσερα από τις 4.30μ.μ. όταν θα ανοίξει και αυτό στη Β.Α. είσοδο του σταδίου.


Πανό υπέρ του Σισέ και κατά της πολιτείας


Εν τω μεταξύ στο ΟΑΚΑ αναμένεται να υπάρξουν δεκάδες πανό. Ένα σίγουρα υπέρ του Τζιμπρίλ Σισέ και της παραμονής του στο Τριφύλλι καθώς ο κόσμος των πράσινων θέλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του όσον αφορά να αλλάξει γνώμη στον Γάλλο άσο. Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν πάρα πολλά πανό κατά της πολιτείας, της Σούπερ Λιγκ, της ΚΕΔ, της ΕΠΟ και φυσικά του ΟΣΦΠ και του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι αλλά και της ποινές χάδι που ακολούθησαν.


Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει απηυδήσει με τα όσα βλέπει να συμβαίνουν γύρω του και είναι έτοιμος να στείλει το δικό του μήνυμα σε όσους τα έχουν βάλει με τους πράσινους. Δείχνοντας και αυτοί με τον τρόπο τους πως δεν πρόκειται να ανεχθούν να παίζει κανείς εις βάρος του Τριφυλλιού και κυρίως εις βάρος του λαού των πράσινων.
πρασινανεα