Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Φεβρουαρίου 2011

Με τη λογική του αδικημένου

Γράφει ο Δημήτρης Σαραβάκος


Για δεύτερο συνεχές ματς νομίζω ότι έχει μεγαλύτερη σημασία να εμβαθύνει κανείς πέρα απ' όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του 90λέπτου. Τυπικά, ο Παναθηναϊκός ήταν κακός και χωρίς διάθεση, με τον Ατρόμητο να κάνει τις φάσεις και τους παίκτες του Φερέιρα να μη δείχνουν ότι μπορούν να φύγουν με τη νίκη από το ΟΑΚΑ.


Εχει όμως λογική αυτή η έλλειψη διάθεσης. Δεν είναι καλό, αλλά έχει λογική. Ηταν φανερό ότι όλοι ήταν επηρεασμένοι απ' όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Υπάρχει εξάλλου η αίσθηση του αδικημένου. Υπάρχει η απογοήτευση από το γεγονός ότι πριν από μια εβδομάδα στο «Καραϊσκάκης» ο Παναθηναϊκός δεν πήρε αυτό που άξιζε. Κι εκεί τελείωσε το πρωτάθλημα.


Απλά, χθες, μπήκε και η... τελεία. Νομίζω ότι τα συναισθήματα των παικτών κατανόησαν και οι οπαδοί της ομάδας. Τους στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις.


Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι θα πρέπει για τους ίδιους τους τους εαυτούς οι παίκτες του Παναθηναϊκού να κερδίσουν και τα 6 ματς που απομένουν. Για να αποδείξουν ότι θα μπορούσαν να διεκδικήσουν έως το τέλος το πρωτάθλημα, αν κέρδιζαν τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Και ότι αυτή η διαφορά με την πρώτη θέση δεν είναι και η διαφορά των δύο ομάδων.
sday