Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Οκτωβρίου 2010

«Δεν κοιτάμε για στόπερ»

Η πλειοψηφία του ελληνικού αθλητικού Τύπου την Κυριακή έκανε λόγο πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για κεντρικό αμυντικό στην περίοδο του Ιανουαρίου.



Τα προβλήματα είναι εμφανή στα μετόπισθεν και σε ό,τι αφορά στην αμυντική λειτουργία, ενώ εμφανίστηκαν και κάποια ονόματα από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως του Ντουγκλάο (Καβάλα) και του Σανκαρέ (Ολυμπιακός Βόλου).

Από την πράσινη ΠΑΕ όμως διαψεύδουν κάθε τέτοιο ενδεχόμενο και με τη φράση «πήραμε στόπερ το καλοκαίρι, τον Μπουμσόνγκ», κλείνουν πρόωρα κάθε συζήτηση. Είναι προφανές πως στον Παναθηναϊκό θέλουν να στηρίξουν την επιλογή του έμπειρου Γάλλου κεντρικού αμυντικού και για αυτό φροντίζουν από νωρίς να σταματήσουν κάθε κουβέντα γύρω από την απόκτηση στόπερ.

Εξάλλου αυτό που προέχει τώρα είναι η συγκέντρωση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Μια πεντάδα πολύ δύσκολων αγώνων έρχεται, τα τρία ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό καθώς και τα δύο παιχνίδια με τη Ρούμπιν Καζάν για το Τσάμπιονς Λιγκ και η μεταγραφολογία μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει στις τάξεις της ομάδας.

Ο Νίκος Νιόπλιας περιμένει τους παίκτες στην Παιανία τη Δευτέρα για την επανέναρξη των προπονήσεων ενώ σταδιακά θα επιστρέψουν και οι διεθνείς. Την αρχή θα κάνει ο Σιμάο, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μοζαμβίκης.
10bet