Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Οκτωβρίου 2010

Επιστροφή στα βάσανα, σήμερα η έφεση

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ή τουλάχιστον όσοι δεν έχουν ακόμα διεθνείς υποχρεώσεις.
Οι «πράσινοι» είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν το σαββατοκύριακο και από σήμερα θα στρωθούν και πάλι στην δουλειά ενώ από την Τετάρτη η Παιανία θα γεμίσει και πάλι με παίκτες και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Σχετικά με αυτό το παιχνίδι, η ΠΑΕ θα καταθέσει σήμερα το πρωί την έφεση της με την οποία αντιτίθεται στην πρωτόδικη απόφαση, σύμφωνα με την οποία το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει την Τετάρτη από την επιτροπή εφέσεων και από τον Παναθηναϊκό πηγάζει αισιοδοξία πως η ποινή της μίας αγωνιστικής θα εξαλειφθεί και θα μείνει μόνο το πρόστιμο των 45 χιλιάδων, θεωρώντας 100% άδικη την απόφαση της πειθαρχικής της superleague.

Σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά σενάρια που είδαν το φως την Κυριακή και λογικά θα πληθαίνουν όσο πλησιάζουμε προς τον Δεκέμβρη, οι «πράσινοι» διαψεύδουν πως αναζητούν κεντρικό αμυντικό καθώς θέλουν να δείξουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στους υπάρχοντες και κυρίως στον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ από τον οποίο περιμένουν να ανεβάσει την απόδοση του.

Φυσικά για την θέση υπολογίζονται και οι Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα αλλά και ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος στο ξεκίνημα της σεζόν κρίνεται απαραίτητος στην μεσαία γραμμή και το επιβεβαίωσε με την εμφάνιση του στο Παγκρήτιο.

Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν αποφασίσει ακόμα το πως θα κινηθούν στην χειμερινή μεταγραφική αγορά και αυτό είναι λογικό πως θα κριθεί από την πορεία της ομάδας το επόμενο διάστημα. Οπότε, τουλάχιστον για την ώρα, δεν υπάρχει θέμα με κανέναν εκ των Σανκαρέ, Ντουγκλάο και Μόρα ούτε φυσικά και διαπραγματεύσεις.
10bet