Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Οκτωβρίου 2010

«Να βγάζουμε ενέργεια...»


Από τη Δευτέρα (11/10) οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα μπουν σε καθαρά αγωνιστικούς ρυθμούς με δεδομένο ότι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Άλλωστε την Τετάρτη (13/10) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στη Ρόδο τον Κολοσσό στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου κι ακολουθούν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος (Σάββατο 16/10 απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ) και της Ευρωλίγκα (Πέμπτη 21/10 στην Ισπανία και κόντρα στη Βαλένθια).



Απ' εκεί και πέρα οι «πράσινοι» έχουν... αρκετά θέματα να λύσουν. Κι ένα απ' αυτά αναμένεται να αναλυθεί και στην προπόνηση που θα ακολουθήσει το ρεπό που είχαν οι παίκτες την Κυριακή (10/10), ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων αλλά και με αφορμή την εικόνα της ομάδας στο τεστ με τον Πανιώνιο στη Ρόδο...

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης επιμένουν σ' ένα κομμάτι: «Θα πρέπει να βγάζουμε πάντα τη μέγιστη ενέργεια στο παρκέ»... Κι αυτό ήταν το στοιχείο που δεν τους άρεσε καθόλου στον αγώνα με τον Πανιώνιο, άλλωστε ο Ομπράντοβιτς έθιξε στις δηλώσεις του το ότι «παίζαμε λες και δεν είχαμε κίνητρο». Είναι βέβαια σε θέση να αντιληφθούν ότι μετά τα συνεχόμενα ταξίδια, μετά τα συνεχή φιλικά και όλη τη «σκληρή» δουλειά που έχει προηγηθεί, κάποια στιγμή θα έβγαινε και κούραση, αλλά και πάλι η θέση τους δεν αλλάζει. Κι εκείνο που περιμένουν είναι από τον αγώνα κυπέλλου με τον Κολοσσό να δείξουν οι παίκτες την απαραίτητη αποφασιστικότητα και να αγωνίζονται σε κάθε ματς λες και είναι το... τελευταίο της καριέρας τους.


10bet