Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Οκτωβρίου 2010

Δεν σταματάει πουθενά!

Αφηνιασμένος μοιάζει το τελευταίο διάστημα ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος άσος έχει πάρει και φέτος από το χέρι τον Παναθηναϊκό με 5 γκολ σε 4 ματς πρωταθλήματος, αλλά δεν σταματά εκεί και φορτώνει συνέχεια με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα, ακόμα και στα προπονητικά διπλά.


Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε αναφέρει την εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σισέ, μέσα από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού σημειώνοντας το ένα γκολ μετά το άλλο.

Το διήμερο ρεπό που απόλαυσε και ο ίδιος, πάντως, δεν έδειξε να τον επηρεάζει, όπως φάνηκε και στην προπόνηση της Δευτέρας. Εκεί όπου ο 29χρονος στράικερ σκόραρε ξανά στο δίτερμα που έγινε, επιβεβαιώνοντας ότι είναι «καυτός», αυτό τον καιρό!


Στην ομάδα του Σισέ ήταν οι Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Μαχλελής, Πλεσί, Μαρίνος, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας και Μπουτζίκος. Στην άλλη ομάδα έπαιξαν οι Φερνάντεζ, Καντέ, Μανσούρ, Τριανταφυλλόπουλος, Ζιλμπέρτο, Γκαρσία, Φουρλάνος, Σταμπολζίεφ, Σεϊταρίδης και Γκοβού. Το ματς έληξε ισόπαλο 2-2, ενώ πέραν του Σισέ σκόραραν και οι Μαυρίας, Σεϊταρίδης και Γκαρσία.

Χτύπησε ο Ζιλμπέρτο

Στην τελευταία φάση του διπλού πάντως το προπονητικό τιμ είδε τον Ζιλμπέρτο να δέχεται μια κλωτσιά στο γόνατο από τον Μαχλελή και να αποχωρεί πονώντας. Αμέσως έβαλε πάγο και λίγη ώρα μετά διαπιστώθηκε πως δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό και έτσι σήμερα αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς και πάλι.


10bet