Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Οκτωβρίου 2010

Καμία νομική υπόσταση στην ποινή...

Την πεποίθησή του οτι η ποινή της μιθας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών μπορεί να ανατραπεί εξέφρασε με δηλώσεις του στην εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ ο γνωστός δικηγόρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ κ.Καρμής.






Τα επιχειρήματα των ανθρώπων του ΠΑΟ έχουν πολύ δυνατές βάσεις σύμφωνα με το νομικό άρα υπάρχει αισιοδοξία οτι το έκτρωμα της απόφασης να μην πάιξει το τριφύλλι με φιλάθλους κόντρα στον ΠΑΟΚ θα ανατραπεί με συνοπτιικές μάλιστα διαδικασίες.
«Η ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών είναι υπερβολική για πολλούς νομικούς λόγους και θα ανατραπεί. Η επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ θα μας δικαιώσει. Ο Πειθαρχικός Κώδικας δεν εφαρμόστηκε σωστά.», .
Η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφορά καταρχήν την αρνητική ψήφο Στεφάνου για την επιβολή της μίας αγωνιστικής και είναι σοβαρό νομικό έρεισμα για να τεθεί εν αμφίβολο η απόφαση που πάρθηκε και στέλνει την ομάδα να παίξει με τον ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο.Παράλληλα η ποινή της μίας αγωνιστικής δεν συνάδει με το πρόστιμο των 45.000 ευρώ το οποίο επιβάλλεται για μικρότερης έκτασης επεισόδια και οχι για όλα όσα έγιναν στην Καβάλα.Αυτοδικαίως η ποινή κρίνεται υπερβολική και εκτόσ των άλλων τα επεισόδια δεν ήταν εκτεταμένα, ενώ αναφορά θα γίνει για το ατυχές επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας που δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να ελέγξει την κατάσταση...
(roulalades)
10bet