Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Οκτωβρίου 2010

Δεν τα παρατάει...

Ο καλός ο καπετάνιος φαίνεται από τις φουρτούνες και φυσικά εγκαταλείπει τελευταίος το καράβι. Ο Στέλιος Καζάζης για ακόμα μία φορά έδειξε το πόσο μεγάλος καπετάνιος είναι. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μετά τον τελικό στην Σαντορίνη, αφού πρώτα παραδέχτηκε πως η ομάδα του έχασε δίκαια, ξεκαθάρισε πως παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα θα συνεχίσει να παλεύει και πως φυσικά δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το καράβι. Αναλυτικά ο άνθρωπος που τιμά όσο λίγοι το βόλεϊ του Παναθηναϊκού επισήμανε: «Νομίζω ότι μετά από 1,5 σετ ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς και χάσαμε σχετικά εύκολα. Εμεις δεν είμαστε έτοιμοι. Φαίνεται και από τις προπονήσεις ότι δεν έχουμε διάρκεια. Από ένα σημείο και μετά δεν είχαμε λύσεις στην επίθεση».

- Βρήκατε απέναντι σας και έναν καταπληκτικό Τζούριτς;

«Ο Τζούριτς ξέρουμε ότι από την στιγμή που άλλαξε θέση βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Τελείωσε τις φάσεις, έδωσε φοβερή βοήθεια στην ομάδα του. Εμείς ξέραμε πως χτυπάει συγκεκριμένα, προσπαθήσαμε να τον κλείσουμε, αλλά κατάφερε λόγω της αξίας του να περάσει μπαλιές και να κερδίσει πόντους».

- Τι σκέπτεσαι για την επόμενη ημέρα και τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός;

«Για εμένα το κάθε παιχνίδι τελειώνει με το σφύριγμα του διαιτητή. Έχω, όμως, μεγάλη αγωνία για το αύριο. Θα παλέψουμε, θα κάνουμε μικρά βήματα και θα δούμε που θα φθάσουμε. Όλοι περιμένουμε βοήθεια από τη διοίκηση. Το καράβι δεν το εγκαταλείπω».
10bet