Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Οκτωβρίου 2010

Η κριτική των παικτών της Εθνικής

Σηφάκης: Με εξαίρεση τη φάση στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου με το Βερπακόφσκις δεν κινδύνευσε καθόλου στο συγκεκριμένο διάστημα. Ηρεμα του πήγε το ματς και στο δεύτερο ημίχρονο.
Τοροσίδης: Στη φάση του 22’ δέχθηκε κίτρινη αντί να πάρει πέναλτι, με αποτέλεσμα να χάνει το ματς με το Ισραήλ. Όμως στη φάση του γκολ έδειξε ψυχή και έλυσε το… γόρδιο δεσμό. Η κίνηση που κάνει όπως και το… από καρδιάς σουτ είναι για …σεμινάριο.

Τζαβέλλας: Ανασταλτικά με τέτοιους αντιπάλους δεν είχε πρόβλημα. Ηταν καθοριστική η επέμβασή στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, όταν δεν άφησε το Βερπακόφσκις να κάνει την ευκαιρία. Θα ήταν καλύτερος αν ο Σαμαράς του άφηνε χώρο.

Παπασταθόπουλος: Δεν είχε δουλειά, άρα δεν μπορούμε να αναφέρουμε και πολλά πράγματα. Μακάρι να έχει… αναδουλειές και με το Ισραήλ.

Α. Παπαδόπουλος: Ισχύουν τα ίδια με τον παρτενέρ του στην άμυνα. Προσπάθησε να βγει στην επίθεση, δεν χρειαζόταν κιόλας να το κάνει, αφού με την πίεση που ασκούσε η εθνική δεν θα βοηθούσε σε κάτι.

Τζιόλης: Ανασταλτικά δεν είχε πίεση, όμως δεν βοήθησε οργανωτικά, κάτι που θα μπορούσε να κάνει γιατί είχε χώρους. Κάποιες σέντρες που επιχείρησε να βγάλει φόβισαν μόνο τις… νυχτερίδες.

Κατσουράνης: Σώζει κάπως την… παρτίδα με την έξυπνη πάσα που έκανε στον Τοροσίδη στη φάση του γκολ. Πάντως, αν δει το βίντεο του αγώνα ούτε ο ίδιος θα μείνει ευχαριστημένος από τον εαυτό του, ιδιαίτερα από το πρώτο ημίχρονο.

Καραγκούνης: Είχε κέφια, έτρεξε αρκετά, όμως αρκετές κινήσεις του χαρακτηρίστηκαν από επιπολαιότητα. Πολλά άσκοπα και άστοχα σουτ. Μάλλον ήθελε να βάλει γκολ στην επέτειο των 100 συμμετοχών του και δεν του βγήκε.

Σαμαράς: Ξεκίνησε με κέφια αλλά σταδιακά έπεφτε και μετά το 60’ …εξαφανίστηκε από το τερέν. Όταν κάνει σέντρες θα είναι καλό να βλέπει και γήπεδο, δηλαδή που είναι οι συμπαίκτες του.

Νίνης: Δεν πήρε πολλές μπαλιές για να δώσει πάσες όπως αυτή στο Μήτρογλου στο 75’. Τη μια πήγαινε ο Καραγκούνης προς τα δεξιά, την άλλη του ερχόταν ο Τοροσίδης από πίσω. Όποτε, πάντως, γινόταν κάτοχος της μπάλας δημιουργούσε αναστάτωση στην άμυνα των Λετονών.

Μήτρογλου: Βρέθηκε αρκετές φορές σε θέση βολής, όμως ένας επιθετικός θα πρέπει να «ματώνει» και τα δίχτυα. Με τις ευκαιρίες που έχασε θα πρέπει να ψαχτεί τι δεν του πήγε καλά. Τη μια δεν έβρισκε τη μπάλα, την άλλη πλάσαρε άουτ ή πάνω σε αντίπαλο.

Σαλπιγγίδης: Ο Σάντος τον έβαλε αλλαγή με σκοπό να «κλειδώσει» το ματς αλλά έπεσε η ομάδα και δεν απείλησε. Επαιξε κορυφή αντί του Μήτρογλου.
Φετφατζίδης: Οι φίλαθλοι τον ζητούσαν πριν ο Πορτογάλος βάλει τον Σαλπιγγίδη. Αρχικά ξεκίνησε δεξιά, όμως όταν πήγε αριστερά έκανε δυο προσπάθειες.

Καφές: Μπήκε αντί του Καραγκούνη αλλά δεν κρίνεται.
10bet