Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Σεπτεμβρίου 2010

Μπράβο ρε μάγκες!


Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Χωρίς γκρίνιες, χωρίς έριδες, χωρίς εσωστρέφειες. Να κάθονται όλα τα… θηρία γύρω από ένα τραπέζι, να δίνουν τα χέρια και να γίνονται μια γροθιά για το καλό της ομάδας και μόνο. Μάγκες όλοι τους. Και οι τρεις. Γιάννης Βαρδινογιάννης, Νικόλας Πατέρας, Ανδρέας Βγενόπουλος. Βάλτε τη σειρά που θέλει ο καθένας σας. Το ίδιο είναι.

Πόσο καιρό αλήθεια περιμέναμε μια τέτοια συνάντηση, χωρίς να τρέμει το φυλλοκάρδι όλων για το αν θα φύγει κάποιος, ή αν θα «βρίσει» ο άλλος. Κι όμως, αυτή τη φορά είδαμε χαμογελαστά πρόσωπα, σακάκια με φοδραρισμένη την εμφάνιση των πρωταθλητών. Όλοι μαζί για το μεγαλείο του «τριφυλλιού».

Πάμε και στην ουσία τώρα. Η δωρεά του 25% δεν έγινε αποδεκτή από Βγενόπουλο-Πατέρα. Γεγονός που θα βγει σε καλό στον ίδιο τον Παναθηναϊκό. Επειδή πολύ απλά, το ερχόμενο καλοκαίρι όταν με το καλό προχωρήσει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίο που θα δώσει αυτό το ποσοστό στους δύο επιχειρηματίες, αυτόματα τα χρήματα θα πάνε στην ίδια την ομάδα. Για να γίνει ακόμη μεγαλύτερη.

Ο Νικόλας Πατέρας επιστρέφει στην προεδρία. Ήδη ο… φόβος έχει μυρίσει. Ελάτε τώρα, μην μας πει κανείς ότι υπάρχει σύλλογος σε όλη την χώρα, αντίπαλος του Παναθηναϊκού, που να προτιμούσε ηγέτη της ΠΑΕ τον κ. Πατέρα! Σε όλους τους τομείς, το… έχει το θέμα. Και ειδικότερα, για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ο άνθρωπος κατάφερε να αναγκάσει τους πάντες να σέβονται τους «πράσινους» μετά από χρόνια. Έκανε τον Παναθηναϊκό να έχει φωνή στα κέντρα αποφάσεων, να μην γίνεται… μπαλάκι στα χέρια όσων ήθελαν το κακό του.

Η επόμενη μέρα, πολύ απλά προδιαγράφεται λαμπρή για τον σύλλογο. Διοίκηση και κόσμος, ενωμένοι πλέον θα σπρώξουν την εξαιρετική ομάδα που υπάρχει. Θα έρθουν και δύσκολες στιγμές. Αλλά πλέον, υπάρχει η σιγουριά, υπάρχει η ελπίδα, ότι θα είναι απλά… σκόνη στο σακάκι της επιτυχίας, που θα αποτιναχθεί με χαρακτηριστική ευκολία.
Η δυναμική που αποκτά εκ νέου ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός, χωρίς ίχνος υπερβολής, είναι πολύ μεγαλύτερη ακόμη και από την εποχή που πρωτοάνοιξε η ΠΑΕ σε νέους μετόχους το 2008.

Κανείς δεν περισσεύει, κανείς δεν πρέπει να μείνει πίσω. Όλοι μαζί για το μεγαλείο του συλλόγου. Με πρόεδρο τον Νικόλα Πατέρα και πίσω ισχυρούς επιχειρηματίες όπως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Γιάννης Ξυλάς, ο Γιώργος Νίκας, ο Μιχάλης Ζολώτας, ο Παναγιώτης Δάβαρης, ο Αδαμάντιος Πολέμης…

Ψάξτε τον δεύτερο και τον τρίτο. Πολύ απλά σύγκριση δεν υπάρχει. Και τα καλύτερα έρχονται. Πως το είπε ο Μπουμσόνγκ;!