Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Σεπτεμβρίου 2010

Και συνεχίζει…

Τα περισσότερα από 28.000 εισιτήρια διαρκείας που έχει διαθέσει ο Παναθηναϊκός, σαφώς και είναι εκπληκτικός αριθμός για ελληνικό σύλλογο. Και αποτελεί το απόλυτο ρεκόρ στην χώρα μας.

Το για πόσο, δεν είναι καθόλου σίγουρο όμως.

Ο ενθουσιασμός από τις διοικητικές εξελίξεις και κυρίως την επιστροφή του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία, έχει χαροποιήσει τους οπαδούς των πρωταθλητών. Έτσι, στην ΠΑΕ πάρθηκε η απόφαση να γίνει πράξη η θέληση του κόσμου. Να δοθεί δηλαδή παράταση στη διάθεση των καρτών που εξασφαλίζουν θέση για όλη τη σεζόν στο ΟΑΚΑ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι με στόχο την ικανοποίηση αιτημάτων φιλάθλων της ομάδας μας που δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν κάρτα διαρκείας εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών, αποφάσισε την παράταση της περιόδου διάθεσης κατά μία εβδομάδα.

Συνεπώς, από αύριο, Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου και μέχρι την επόμενη Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, θα διατίθενται κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-11 απο το γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μεταξύ 10:00 – 18:00 και από το τηλεφωνικό μας κέντρο 9:30-17:30 (801 111 1908 από σταθερό και 210 6870700 από κινητό). Το Σάββατο και την Κυριακή, 11 και 12 Σεπτεμβρίου, το σημείο διάθεσης θα παραμείνει κλειστό», αναφέρει η χαρακτηριστική ανακοίνωση που εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ.

Η απόφαση αυτή, μετά και από τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις, είναι δεδομένο ότι θα κινητοποιήσει τους φίλους του «τριφυλλιού», που δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα εισιτήριο διαρκείας. Έτσι, με πρόχειρους υπολογισμούς, φαντάζει δεδομένο πως το φράγμα των 30.000 θα σπάσει! Και φυσικά μιλάμε για εκπληκτικό ρεκόρ που δύσκολα θα καταρριφθεί. Βλέπετε, ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά θα ξεκινά με γεμάτο το μισό ΟΑΚΑ