Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Σεπτεμβρίου 2010

Παύλος: Αν είναι καλοπροαίρετοι...


Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μίλησε για τις διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και έδειξε επιφυλακτικός, προσθέτοντας ότι ο χρόνος θα κρίνει τόσο τις ενέργειες που έγιναν όσο και τις προθέσεις των προσώπων που ανέλαβαν:

«Είναι απόλυτη αλήθεια ότι ο κ. Βαρδινογιάννης προσέφερε πρώτα σε μένα το 25%των μετοχών και ότι αρνήθηκα. Και αρνήθηκα για καθαρά επαγγελματικούς λόγους. Ολοι θέλουμε το καλό του Παναθηναϊκού, αν μπορώ να βοηθήσω στη πρόοδο της ομάδας θα το κάνω.»

«Ολοι θέλουμε το καλό του Παναθηναϊκού. Ο χρόνος θα δείξει εάν οι χθεσινές ενέργειες ήταν σωστές. Ημουν ενήμερος για όλες αυτές τις εξελίξεις»

-Θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό αυτές οι ενέργειες;
«Εξαρτάται από τους ανθρώπους που μετέχουν αν το κάνουν από προβολή ή αν είναι καλοπροαίρετοι. Αν ο Παναθηναϊκός πηγαίνει καλά εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν όχι δεν θα είμαι.»


-Αν υπάρχει περίπτωση αργότερα να ασχοληθεί παίρνοντας μεγαλύτερο, μετοχικό κομμάτι στην ΠΑΕ;

«Αν μπορώ να προσφέρω οποιαδήποτε βοήθεια θα το κάνω, με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός και τίποτα άλλο.»



Για τον Νίκο Κωνσταντόπουλο και την αποχώρησή του από την ΠΑΕ:

«Θεωρώ απαράδεκτο τον τρόπο που έφυγε ο κ. Κωνσταντόπουλος , είναι ένας άνθρωπος με ήθος που δεν μπαίνει σε κανάλια έξω από τον αθλητισμό.»



-Για την πορεία της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ και τον Δημήτρη Διαμαντίδη:

«Δεν νομίζω ότι η κακή πορεία της Εθνικής μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τα σωματεία Ο Διαμαντίδης είναι ένα «διαμάντι», εξαίρετος αθλητής και άριστος χαρακτήρας, προσέφερε πολλά στην Εθνική ομάδα. Δεν ήξερα για την απόφασή του να αποχωρήσεια από την Εθνική δεν μπλέκομαι σε «χωράφια» άλλων.