Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Σεπτεμβρίου 2010

Το απόλυτο αδιέξοδο!


Έκτακτη συνάντηση πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με τον προπονητή της ομάδας, Στέλιο Καζάζη, όπου συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο «Τριφύλλι».

Οι δύο άντρες είχαν μια πολύωρη κουβέντα με κεντρικό θέμα τις οφειλές προς τους παίκτες αλλά και το μπάτζετ της ερχόμενης περιόδου.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν επίσης ο γενικός αρχηγός του Ερασιτέχνη, Στέφανος Αυγουλέας, με τον πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής Σωτήρη Λουμίδη.

Ωστόσο, οι συναντήσεις δεν θα σταματήσουν εδώ, καθώς την Δευτέρα ορίστηκε εκ νέου άλλη μία ανάμεσα στην διοίκηση και τους παίκτες.

Ερωτηματικό αποτελεί, κατά πόσο θα υπάρξει αποτέλεσμα αφού και την Δευτέρα που μας πέρασε υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, στην οποία έλαμψε δια της απουσίας του ο αρχηγός της ομάδας Σωτήρης Πανταλέων.

Η κατάσταση βέβαια στο «πράσινο» στρατόπεδο έχει φτάσει στο απροχώρητο και κανείς δεν είναι σε θέση να δώσει σίγουρα απάντηση για το τι μέλλει γενέσθαι και το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την νέα σεζόν.