Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Αυγούστου 2010

Έτοιμος… να απαντήσει με παίκτη ο Τζίγγερ: Μπλάνκο, Κέζμαν, Γκάμα και...


Τα όσα του… έσουρε στο φιλικό παιχνίδι με την Τζένοα μερίδα των οπαδών του Παναθηναϊκού, έκαναν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να τρελαθεί στην κυριολεξία.


Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» παρουσιάζεται πλέον έτοιμος να δώσει τις δικές του απαντήσεις με πρώτο του μέλημα την απόκτηση ενός παίκτη και δη επιθετικού. Δεύτερο, να κάτσει και πάλι στο ίδιο τραπέζι με τους οργανωμένους οπαδούς και να προσπαθήσουν να λύσουν τις διαφορές τους.


Στα του επιθετικού, στην «πράσινη» λίστα βρίσκονται τα ονόματα των Ίσμαελ Μπλάνκο, Ματέγια Κέζμαν καθώς και αυτά που έχει προτείνει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κάρλος Φρέιτας, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και του Μπρούνο Γκάμα. Για τον Αργεντινό άσο της ΑΕΚ από την ΠΑΕ αναφέρουν πως: «Μην χάνεται το χρόνο σας και μην ασχολείστε με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή».

Ανεπίσημα πάντως ο Μπλάνκο παραμένει πάντα στην «πράσινη» λίστα και μάλιστα γίνεται λόγος και για πρόταση προς την Ένωση της τάξης των 400 χιλ. ευρώ καθώς και τους Κλέιτον και Μάντζιο ως έμψυχα ανταλλάγματα. Στον 26χρονο άσο δίνεται το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ ετησίως.

Στη λίστα και το όνομα του Ματέγια Κέζμαν, με την Παρί Σεν Ζερμέν να θέλει να «ξεφορτωθεί» το συμβόλαιο του Σέρβου επιθετικού, ο οποίος επιθυμεί να μετακομίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμού του Παναθηναϊκού.

Στο προσκήνιο επανέρχεται και το όνομα του Μπρούνο Γκάμα, το οποίο βρίσκεται στην λίστα των υποψηφίων του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Κάρλος Φρέιτας. Ο Πορτογάλος εξετάζει και άλλες περιπτώσεις, ωστόσο δεν αναφέρει τίποτα και κρατά τα ονόματα ως επτασφράγιστο μυστικό.