Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Ιουλίου 2010

Πρόεδρος… μυστήριο

Τα σενάρια για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δίνουν και παίρνουν. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει καταλήξει στην πρότασή του, η οποία ουσιαστικά θα είναι και ο άνθρωπος που θα αναλάβει τη θέση του επικεφαλής στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Σε ένα σίριαλ που τράβηξε αρκετά. Η πολυαναμένομενη συνάντηση των μετόχων δεν έγινε ποτέ την εβδομάδα αυτή. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Τζίγκερ να πάρει την απόφασή του. Ο ίδιος δεν αφήνει το παραμικρό να διαρρεύσει, αφού δεν ανακοινώνει το όνομα που έχει προκρίνει ούτε στους άμεσους συνεργάτες του. Έτσι, η αγωνία μεγαλώνει. Το δεδομένο είναι πως θα τελειώσει μια και καλή την ερχόμενη Τρίτη στο Δ.Σ. με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί, πολλά. Έλληνας, Κανέλλη, Μπαλτάκος, είναι μόνο μερικά από τα… σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Όλα όμως διαψεύδονται κατηγορηματικά.

Έκπληξη

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σε όποιον τον ρωτά, το μόνο που λέει είναι πως το όνομα που έχει επιλέξει θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη. Επίσης, το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι να μην μιλάμε για μέτοχο της ΠΑΕ, αλλά για κάποιο άλλο πρόσωπο το οποίο θα είναι κοινής αποδοχής και αγαπητό στις τάξεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης

Όπως και να έχει, η ανακοίνωση της πρότασης του Γιάννη Βαρδινογιάννη, το πιθανότερο είναι να σημάνει νέο κύκλο αντιπαράθεσης ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο και τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Πολύ απλά, τόσο στο Δ.Σ. όσο και αμέσως μετά, ο Mr. MIG αναμένεται να τοποθετηθεί εκ νέου αναφορικά με τα δρώμενα στο «τριφύλλι», με αφορμή την εκλογή του νέου προέδρου. Εκτός φυσικά αν ο εκλεκτός του Τζίγκερ είναι όντως τόσο μεγάλη έκπληξη, που δεν δώσει δικαίωμα αμφισβήτησης σε κανέναν…


(player)