Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Ιουλίου 2010

Παίζει και του Μαρτσένα, στόχος ο Ιλάν!

Το θέμα της απόκτησης του περιβόητου «killer» που θα κάνει τη... διαφορά στην άμυνα του Παναθηναϊκού έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία, με τους «πράσινους» να αναμένουν μέχρι σήμερα (19/7) το απόγευμα τις τελικές απαντήσεις των Γουίλιαμ Γκαλάς, Κρις και του Κάρλος Μαρτσένα, ο οποίος μπήκε ξανά πολύ «γερά» στο κόλπο...

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δουλεύουν παράλληλα με τον Γάλλο και τον Βραζιλιάνο και την υπόθεση του Ισπανού -παγκόσμιου πρωταθλητή- αμυντικού έχοντας έρθει σε πλήρη συμφωνία μαζί του. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» του προσφέρουν 1,4 εκατ. ευρώ το χρόνο («καθαρά») για 2ετές συμβόλαιο, την ώρα που η Βιγιαρεάλ, που επίσης έχει κινηθεί για τον Μαρτσένα, του δίνει 1 εκατ. ευρώ και ένα χρόνο συνεργασίας.

Οι «πράσινοι» περιμένουν ουσιαστικά το σημερινό ραντεβού του ατζέντη του παίκτη, Μανουέλ Γκαρσία Κιγιόν με τη Βαλένθια, όπου θα γίνει προσπάθεια να μείνει ελεύθερος. Αν αυτό συμβεί (κάτι αρκετά δύσκολο, αφού οι «νυχτερίδες» θα αξιώσουν τουλάχιστον μισό εκατ. ευρώ), ο Μαρτσένα θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα για... υπογραφές.

Ο Ιλάν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού
Ο Ιλάν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» περιμένουν ως το απόγευμα και τις απαντήσεις των Γκαλάς και Κρις. Ο πρώτος γνωρίζει πολύ καλά, από τις επαφές που έγιναν το τι δίνει ο Παναθηναϊκός και πλέον, αφού «ζυγίσει» καλά τα δεδομένα και τις άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του, θα απαντήσει.

Ο δε Κρις έχει σήμερα το τελικό ραντεβού, με τον πρόεδρο της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς. Αν οι δυο τους δεν τα βρουν στην επέκταση του συμβολαίου του, τότε θα ανοίξει ο... δρόμος προς τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, με τον κεντρικό αμυντικό στο «τριφύλλι» κοιτάζουν και διάφορες περιπτώσεις για την επιθετική γραμμή και το μπακ απ πίσω από τον Σισέ, έχοντας ψηλά στη λίστα τους και το όνομα του Βραζιλιάνου Ιλάν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν.

Τέλος, σήμερα (19/7) αναμένεται στην Αθήνα, ο εκτελεστικός διευθυντής της Πόρτσμουθ, Αντριου Ανδρονίκου, για να καταθέσει κι επισήμως πρόταση για την αγορά των Βαγγέλη Μάντζιου και Γιούρκα Σεϊταρίδη.


(goal)