Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Ιουλίου 2010

Ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Παρί…

Σχεδόν την ίδια προσφορά με τον Παναθηναϊκό φέρεται να έχει κάνει στον Γουίλιαμ Γκαλάς η Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος σύμφωνα με το Γαλλικό RMC σκέφτεται και τις δύο προτάσεις και θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα που έχει τίτλο, «ο Γκαλάς μεταξύ Παναθηναϊκού και Παρί», αναφέρει τα εξής:

«Ο Γάλλος αμυντικός αυτή την στιγμή σκέφτεται τις προτάσεις που έχει από τα δύο κλαμπ. Παρί ή Παναθηναϊκός; Ο Γουίλιαμ Γκαλάς μέσα στην επόμενες μέρες θα έχει αποφασίσει. Και οι δύο ομάδες του προσφέρουν δύο χρόνια συμβόλαιο με τους οικονομικούς όρους να είναι σχεδόν οι ίδιοι. Ο πρώην αμυντικός της Άρσεναλ, 33 ετών πλέον, φαίνεται διχασμένος. Ξέρει ότι αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Γαλλία, και ειδικά στο Παρίσι, η πίεση θα είναι μεγάλη».

«Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, που επίσης ενδιαφέρεται για τον Κρις και τον Μπουμόσνγκ της Λιόν, έχουν σαν προτεραιότητα τον πρώην παίκτη των «κανονιέρηδων» για το κέντρο της άμυνας και περιμένουν την απάντηση. Επίσης πρόσφατα αναπροσάρμοσαν την πρόταση και ο Γκαλάς ίσως να συναντήσει τους Σισέ και Γκοβού», αναφέρει ακόμα το δημοσίευμα, κάνοντας λόγο για τις εναλλακτικές λύσεις του Παναθηναϊκού.