Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Ιουλίου 2010

To προβάδισμα ο ΠΑΟ


Τα ρέστα του για τον απόκτηση του Ουλιάμ Γκαλάς φαίνεται ότι δίνει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» παρουσιάζονται να αυξάνουν την αρχική τους προσφορά (1,5 εκ. ευρώ ετησίως) στον Γάλλο άσσο προκειμένου να πει σήμερα το «oυί» και να ντυθεί στα «πράσινα».

Στη σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής για το θέμα του «killer» αναμένεται να παρθεί απόφαση για την τελική πρόταση στον Γκαλάς και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες αυτή θα είναι ανεβασμένη και ικανή να πείσει τον παίκτη να την αποδεχθεί.

Στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» υπάρχει, άλλωστε, αισιοδοξία ότι ο Γκαλάς θα απαντήσει θετικά, μια και δεν έχει στα χέρια του καλύτερη προσφορά. Εκτιμάται, άλλωστε, ότι αν ο παίκτης ρίξει τις αρχικές του απαιτήσεις των 2 εκ.ευρώ τότε μπορεί να βρεθεί η «χρυσή τομή» κάπου στη μέση (1,7 εκ. ευρώ).

«Προβάδισμα ο ΠΑΟ»

Χθες το απόγευμα τα γαλλικά μέσα έδιναν προβάδισμα στον Παναθηναϊκό έναντι της Παρί Σεντ Ζερμέν, που είναι ο μοναδικός αντίπαλος για τον Γκαλάς. Οι Άγγλοι με δημοσιεύματά τους τον έστελναν στην Αθήνα, ενώ αργά χθες το βράδυ το Ράδιο Μόντε Κάρλο μετέδωσε ότι ο παίκτης βρίσκεται ανάμεσα στην Αθήνα και το Παρίσι σημειώνοντας ωστόσο ότι φοβάται τις αντιδράσεις των οπαδών μετά τα όσα έγιναν στο Μουντιάλ.