Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Ιουλίου 2010

Φοροεισπρακτική... σωτηρία;


Φοροεισπρακτική εταιρεία έχει προσεγγίσει το ΤΑΑ Παναθηναϊκός για να γίνει βασικός χορηγός. Ωστόσο, οι άνθρωποι του αθηναϊκού Συλλόγου και ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Θ. Λιακόπουλος θέλει να κάνει προσεκτικά βήματα σε θέματα που άπτονται μιας τέτοιου είδους χρηματοδότησης του τμήματος.

Εβδομάδα συναντήσεων ξεκινά για τον Παναθηναϊκό, που ψάχνει χορηγούς σε όλα τα μέτωπα με σκοπό να βρεθούν οι απαραίτητοι πόροι που θα δώσουν οικονομική ανάσα και υψηλότερα μπάτζετ τη νέα σεζόν. Μάλιστα από την περασμένη εβδομάδα "ψιθυρίζεται" στους κόλπους των παραγόντων του Παναθηναϊκού, ότι μια φοροεισπρακτική εταιρεία θέλει να αναλάβει βασικός χορηγός και να δώσει μέχρι και 600.000 Ευρώ στο τμήμα βόλεϊ Ανδρών.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας Σύλλογος που πάντα ήταν προσεκτικός στις κινήσεις του σε ότι αφορούσε τα deals με εταιρείες και χορηγούς και το ίδιο θα κάνει και σε αυτή την περίπτωση. Τα περιθώρια στενεύουν αλλά όπως ειπώθηκε και στο τελευταίο Δ. Σ, οι κινήσεις πρέπει να είναι προς όλα τα μέτωπα αλλά προσεκτικές.

Τέλος, άλλη μια πληροφορία που σχετίζεται με αυτήν την εταιρεία, είναι ότι εδώ και καιρό είχε χτυπήσει και την πόρτα του Μαρκόπουλου. Οι παράγοντες της γυναικείας ομάδας της... γύρισαν την πλάτη για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.