Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Ιουλίου 2010

Η… Μεγάλη Δευτέρα

Η αντίστροφη μέτρηση για την κατάληξη στην υπόθεση απόκτησης στόπερ από τον Παναθηναϊκό έχει ήδη ξεκινήσει. Μέσα στο επόμενο 24ώρο αναμένεται να έχει λυθεί η μεγάλη απορία όλων σχετικά με το αν τελικά ο Βιλιάμ Γκαλάς θα είναι ο σπουδαίος αμυντικός που θα πλαισιώσει το σούπερ ρόστερ των «πράσινων».

Οι διοικούντες το «τριφύλλι» περιμένουν τη... Μεγάλη Δευτέρα, όταν και θα γίνει η νέα επαφή με την πλευρά του Γάλλου διεθνή αμυντικού και πλέον κρίσιμη για την κατάληξη της υπόθεσης.

Βέβαια, όπως έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει, την ίδια ώρα όλος ο υπόλοιπος κόσμος το 'χει... τούμπανο πως ο Γκαλάς θα συμφωνήσει. Τόσο στη Γαλλία όσο και σε άλλες χώρες του κόσμου αναφέρουν πως καμία άλλη ομάδα δεν μπορεί να προσφέρει τα χρήματα που δίνει ο Παναθηναϊκός.

Βέβαια, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» αγωνιούν και περιμένουν τη στιγμή που θα παραδεχθούν και από τον Παναθηναϊκό τη συμφωνία με τον Γκαλάς. Αν όλα πάνε καλά αυτό θα γίνει μέσα στην νέα εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα πάντως στο προσκήνιο βρίσκονται πάντα και άλλες περιπτώσεις, όπως αυτές του Βραζιλιάνου Κρις της Λιόν και του Πορτογάλου Ντα Κόστα της Γουέστ Χαμ.