Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Ιουλίου 2010

Σε διπλό ταμπλό...

Σε… πυρετό διαπραγματεύσεων βρίσκονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, προκειμένου να «κλείσει» το θέμα του κεντρικού αμυντικού όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Γουιλιάμ Γκαλάς αποτελεί την… κάψα των «πράσινων», προκειμένου να κάνουν και δεύτερο «μπαμ» σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι διαρκείς και αδιάκοπες.
Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός και μάλιστα έχει ρίξει αρκετά τις αρχικές του απαιτήσεις. Με λίγα λόγια είναι έτοιμος να πει το «ναι» με ένα ποσό που αγγίζει ετησίως τα 2 εκατ. ευρώ! Οι «πράσινοι» του προσφέρουν όσα ακριβώς και στον Γκοβού (1,5 εκατ. χωρίς τα μπόνους) και δεν αποκλείεται να βρεθεί η χρυσή τομή! Το μεγάλο όπλο του Παναθηναϊκού πάντως, είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που του προτείνουν (2ετές ή 3ετές). Και για Κρις! Οι ελπίδες για Γκαλάς αυξάνονται, αλλά σαφώς κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την θετική έκβαση της υπόθεσης. Έτσι, παράλληλα με τον Γκαλάς οι «πράσινοι»… παλεύουν και για τον Κρις! Την Δευτέρα ο Βραζιλιάνος έχει συνάντηση με την Λιόν για να ξεκαθαρίσει το αν τελικά θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με την ομάδα του «Ζερλάν» ή αν θα αποχωρήσει (το πιθανότερο αυτή τη στιγμή). Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη το «τριφύλλι» έχει κάνει πρόταση στην Λιόν για τον παίκτη (έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη)! Όσο για τον 33χρονο, είναι θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα, παρότι προτεραιότητά του αποτελεί η παραμονή του στον Γαλλικό σύλλογο. Χωρίς διεθνείς Την ερχόμενη Πέμπτη θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού οι διεθνείς (πλην του Ζιλμπέρτο Σίλβα). Για δύο ημέρες θα κάνουν εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, ενώ ακολούθως όλοι μαζί θα αναχωρήσουν για την Αυστρία. Εκεί, όσο η αποστολή θα προετοιμάζεται στο Κιτσμπούελ, θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα. Γι’ αυτό και όπως φαίνεται δεν θα δούμε κάποιον απ’ τους διεθνείς στα τρία φιλικά που έχουν προγραμματιστεί με Βόλφσμπουργκ, Γουέστ Χαμ και Μάιντζ