Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουνίου 2010

Ανοικτό του τεχνικού διευθυντή

Σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή φαίνεται πως βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς κρίνεται αναγκαίο να βρεθεί κάποιος άνθρωπος για να αναλάβει την συγκεκριμένη θέση. Η εκτελεστική επιτροπή των «πράσινων» έχει κάνει σαφές πως προτεραιότητα τους να καλυφθεί η συγκεκριμένη θέση από κάποιον που θα μπορέσει να… τρέξει άμεσα τα θέματα της ομάδας.

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες του Κώστα Αντωνίου, με τους Σαμαρά και Ζήκο να είναι φαβορί. Ο πρώτος μάλιστα συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, λόγω των καλών σχέσεων που έχει με τον Νίκο Νιόπλια. Από κει και πέρα εξετάζονται και άλλες λύσεις από την Ισπανία και την Ιταλία, ενώ στα υπόψη υπάρχει και το όνομα του Ασάνοβιτς.

Όσον αφορά τον Ρενέ Χένρικσεν, ο Δανός εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την συγκεκριμένη θέση, αφού δεν μπορεί να αποχωρήσει από την πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους.

Στα υπόψη ο Σκόκο και οι άλλοι…

Αν τελικά η Μπενφίκα καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Λέτο ύψους 10 εκατ. ευρώ, τότε θεωρείται βέβαιο πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει δύο σημαντικές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν έναν σπουδαίο κεντρικό αμυντικό, με τους Μαρτσένα, Γκαλάς και Μπορντόν να είναι ψηλά στην σχετική λίστα, αλλά και τον Σκόκο, προσφέροντας στην ΑΕΚ τον Μάντζιο και 1,5 εκατ. ευρώ.